Hallintopäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vahvistamme Rauman sahan hanketiimiämme ja haemme nyt HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Hallintopäällikkönä vastaat hankkeen kustannusten hallinnasta; laadit kustannusbudjetin, vastaat kustannusten seurannasta ja raportoinnista sekä vastaat taloudellisten tietojen oikeellisuudesta. Vastaat dokumenttienhallintajärjestelmästä, ylläpidät projektimanuaalia, valmistelet materiaaleja sekä hallitset vakuuksia.  Kokonaisaikataulun ylläpitäminen kuuluu myös vastuullesi. Hankkeen jälkeen jatkat Controller tai vastaavissa tehtävissä Metsä Fibressä.

Millä vakuutat meidät

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi/KTM) sekä ulkoisen ja sisäisen laskennan osaamista. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Kokemuksesi raportointijärjestelmistä, projektinhallinnasta ja tuotantoprosessista katsotaan eduksesi.  Haluat päästä ainutlaatuiseen ja maailmanluokan hankkeeseen mukaan tekemään sahateollisuuden historiaa.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Projektijohtaja Harri Haapaniemi (p. 0500 361 632) ja projektipäällikkö Maija Perävainio (p 040 510 3304) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.
 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.5.2019 asti. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265896
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma