(Poistunut julkaisusta)

Hallintopäällikkö
Suomen Apteekkariliitto r.y.

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Etsimme palvelukseemme dynaamista ja aikaansaavaa hallintopäällikköä noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hallintopäällikön toimenkuvaan kuuluu liiton yleishallintoon liittyvät tehtävät, painottuen toimitilojen uudistushankkeeseen, ulkoistetun ICT-kehityksen ohjaamiseen sekä henkilöstöhallinnon tehtäviin. Toimenkuvaan kuuluu erityisesti toimitilojen, työympäristön ja työskentelytapojen kehittäminen sekä ICT-palveluiden järjestäminen ja laiteiden käytettävyyden kehittäminen.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt luotsaamaan läpi hankkeita, jotka vaativat eri osapuolten yhteistyötä. Sinulla on useamman vuoden kokemus yleishallinnosta ja tehtävään soveltuva koulutus. Järjestötyön kokemus, projektinjohtamistaidot sekä kokemus ICT-hankkeista ja henkilöstöhallinnosta katsotaan eduksi tehtävässä.

Työtehtävissäsi painottuu valmius kehittää oman osaamisesi lisäksi liiton prosesseja. Odotamme sinulta hyvää tietoteknistä osaamista ja moderneja työvälinetaitoja sekä aloitekykyä ja kehittämislähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä hyviä visuaalisen viestinnän taitoja.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen.

Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Ilkka Harjula, p. 010 680 1404 6.2. klo 10-12 ja 12.2. klo 12-15.