(Poistunut julkaisusta)

Hallintopäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

    

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan. Liitto on arvoyhteisö, johon kuuluu lähes 4 300 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.suomalainentyo.fi

Haluatko toimia suomalaisen työn näköalapaikalla, suomalaisen työn puolesta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja jatkamaan suomalaisen työn merkityksellistä kasvutarinaa. Haemme asiakkaallemme Suomalaisen Työn Liitolle, erittäin dynaamiseen työyhteisöön ja merkitykselliseen tehtävään kokenutta ja asiantuntevaa hallintopäällikköä. Työ on vakituinen, toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Mikonkadulla. Työn aloitus 15.8.2019 tai vaihtoehtoisesti 1.9.2019.

Tehtävänkuvaus
Tehtävänkuvasi on laaja, monipuolinen ja erittäin mielenkiintoinen. Vastaat hyvin itsenäisesti Avainlipun hallinnointiprosessista kokonaisuudessaan ja sen kehittämisestä, taloushallinnosta ja henkilöstöhallinnosta. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa ja vastuullasi on myös  johtokunnan sekä liitto- ja valtuuston kokousten valmistelu ja niissä sihteerinä toimiminen. Osallistut myös toimintasuunnitelman ja -kertomuksen laatimiseen.

Pääpaino työssäsi on Avainlippuprosessin asiantuntijuus, omistajuus ja sen kehittäminen.  Sinulla on vastuu hakemusten käsittelystä ja hakuneuvonnasta sekä siitä, että Avainlippu säilyttää arvonsa ja auttaa tulevaisuudessakin valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Erityisesti merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Toimit tämän osalta myös CRM järjestelmän pääkäyttäjänä ja vastaat sen kehittämisestä. Budjetointi ja sen seuranta kuuluvat oleellisesti myös tehtäviisi kuten kirjanpito ja tilinpäätökset. Vastaat 14 henkilön palkanmaksusta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Myös sopimukset ja sopimuksiin liittyvät asiat kulkevat kauttasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Kokemusta asiantuntijatehtävistä sekä vahvaa prosessin asiantuntijuutta
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja asiakaspalvelusta
  • Taloushallinnon vahvaa osaamista
  • Henkilöstöhallinnon osaamista
  • Kokonaisuuksien ymmärtämistä ja hyvää business käsitystä
  • Kokemusta järjestelmien pääkäyttäjyydestä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyötaitoja, sosiaalista varmuutta
  • Sekä halua oppia uutta ja pysyä ajan hermoilla


Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuunkantoa ja itsenäistä työotetta. Olet idearikas ja sinulta löytyy rohkeutta ja halua viedä asioita eteenpäin ja kehittää toimintoja. Sinulla on hyvä stressinsietokyky ja olet loistava oman työn organisoija. Pystyt pitämään monta lankaa yhtä aikaa käsissä ja vastaamaan sinulle annettuihin haasteisiin. Oman ajanhallinta ja priorisointi ei tuota ongelmia. Olet ulospäinsuuntautunut, sosiaalisesti lahjakas ja motivoidut asiakkaiden palvelemisesta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn suomalaisen työn näköalapaikalta. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan ja kannustinpalkkiojärjestelmän lisäksi tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä, välittömässä ja dynaamisessa organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Meillä pääset kehittymään ja tarjoamme koulutusmahdollisuuksien lisäksi hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostettua suomalaisen työn puolesta toimijaa.

Oletko sinä etsimämme hallintopäällikkö? Mikäli tunnistit itsesi tehtäväkuvauksesta, haluat työskennellä haastavien tehtävien parissa dynaamisessa ja kehittyvässä arvoyhteisössä, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä vaan jätä hakemus jo tänään!

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.4.2019 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla "Hallintopäällikkö". Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Johanna Majakangas 050 487 3577.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Johanna Majakangas, 050 4873 577.