(Poistunut julkaisusta)

Hallintopäällikkö, sosiaali- ja terveystoimi
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Kauniaisten kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. 

Hallintopäällikkö vastaa talous- ja hallintoprosesseista ja niiden kehittämisestä. Hallintopäällikön tehtäviin kuuluvat myös muun muassa vastuu toimialan talousarvio- ja tilinpäätös- sekä osavuosikatsausprosesseista, toiminnan ja talouden kuukausiseuranta, toimialan hankintojen koordinointi ja sopimusten hallinta.

Hallintopäällikkö toimii valiokunnan sihteerinä. Päätösten ja esityslistan valmistelutehtävät, hallintomenettelyn oikeellisuuden varmistaminen ja päätösten täytäntöönpanosta vastaaminen sekä kuntien väliseen yhteistyöhön liittyvät tehtävät ovat osa työnkuvaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto. Kunta-alan kokemus sekä kokemus taloushallinnosta ja sosiaali- ja terveydenhuollosta katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään hyvää molempien kotimaisten kielten suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektien tehokkaaseen läpiviemiseen.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja aktiivista kehittämisotetta. Tehtävien monipuolisuus edellyttää joustavuutta, halua oppia ja nopeaa oppimiskykyä. Tehtävän suorittaminen vaatii myös hyviä tietoteknisiä taitoja.  

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kauniainen sijaitsee pääkaupunkiseudulla keskellä Espoota. 

Kauniainen on savuton työnantaja.  

Haluamme tukea henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla ePassi-etuuden, johon sisältyy myös työsuhdematkaetuus. Lisäksi kaupungin uimahallin käyttö on henkilöstöllemme maksuton. Kysy myös palvelussuhdeasuntojamme.