(Poistunut julkaisusta)

Hallintopäällikkö / Länsimetro, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Länsimetro omistaa ja rakentaa. Länsimetron tehtävänä on rakentaa metro Ruoholahdesta Kivenlahteen. 2017 valmistui 14 kilometriä pitkä ratalinja Ruoholahdesta Matinkylään ja kahdeksan uutta asemaa. Osuus luovutettiin operaattorille lokakuussa 2017.  Länsimetro Oy omistaa osuuden asemat ja radan teknisine järjestelmineen. Matinkylä–Kivenlahti-osuudelle rakennetaan 7 km pitkä ratalinja ja 5 asemaa. Sammalvuoreen rakennetaan maanalainen metrovarikko. Rakentamisen valmistuttua Länsimetro Oy:n hallinnoima omaisuus on noin 2,5 miljardia euroa. Länsimetro Oy:n omistavat Espoon ja Helsingin kaupungit.
www.lansimetro.fi, @metrorakentuu

Vahvistamme pysyvää omistajaorganisaatiotamme uudella keskeisellä tehtävällä ja haemme joukkoomme osaavaa ja kehittymishaluista

Hallintopäällikköä

Hallintopäällikkönä vastuullasi on omalta osaltasi varmistaa, että vastuullisen omistamisen elementit toteutuvat Länsimetro Oy:ssa. Kehität yhtiöhallintoa ja vastaat siihen liittyvistä laatuasioista ja auditoinneista. Yhtiöhallintoon sisältyy myös hallituksen kokousten valmistelu toimitusjohtajan ja talousjohtajan tukena. Hyvin keskeinen osa tehtävääsi on Länsimetro Oy:n sopimuksien ja vastuiden hallinta. Erityisesti tämä korostuu tehtävän alkuvaiheessa, kun tehtävänäsi on luoda yhtenäinen järjestelmä kaikkien Länsimetro Oy:tä koskevien asiakirjojen (luvat, lausunnot, sopimukset) arkistoinniksi. Tehtäväsi tulee todennäköisesti kehittymään ja laajenemaan ajan mittaan, sillä organisaatiomme tulee luonnollisesti muuttumaan rakentamisen projektivaiheen päätyttyä. Hallintopäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä Länsimetro Oy:n oman organisaation, omistajien sekä kumppaneiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (hallintotiede, juridiikka) sekä muutaman vuoden kokemusta yhtiöhallinnon ja dokumenttien hallinnan tehtävistä. Sinulla on mielellään aikaisempaa projektikokemusta liittyen asiakirjahallinnan järjestelmän hankkimiseen tai implementointiin. Substanssiosaaminen kiinteistöasioista on tehtävässä eduksi samoin kuin osaaminen laatuasioista. Toivomme sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kyvyn toimia hyvin eri taustoista tulevien ihmisten kanssa. Työsi sisältö vaatii laatuhakuista ja paneutuvaa otetta, mutta myös vahvaa kokonaisuuksien hallintaa. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi sinun tulisi hallita riittävällä tasolla myös englannin kieli.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 17.2.2019 mennessä.