(Poistunut julkaisusta)

Hallintolakimies
Yhtymähallinto / HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Onko sinulle tärkeää tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä?
Haluatko omalla työlläsi olla varmistamassa sairaanhoidon häiriötöntä toimintaa, jotta potilaat saavat parasta mahdollista hoitoa? Kiinnostaisiko uudet haasteet voimakkaasti kehittyvällä sosiaali- ja terveystoimialalla?

Haemme HALLINTOLAKIMIESTÄ vakinaiseen palvelussuhteeseen
HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan Yhtymähallintoon.

Tarjoamme sinulle haasteellisen lakimiehen tehtävän suomalaisen terveydenhoidon keskiössä. Työskentelet yhdessä muiden HUSin lakimiesten, useiden yhteistyökumppaneiden ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kanssa HUSin strategisten päämäärien saavuttamiseksi.

Hallintolakimiehen tehtävänkuvaasi sisältyvät erilaiset lainopilliset toimeksiannot muun muassa tietosuojalainsäädännön, terveydenhuollon lainsäädännön, tutkimuslainsäädännön, sekä sopimusjuridiikan osa-alueilta.

Hallintolakimiehenä toimit esimiesten tukena juridisissa asioissa ja osallistut erilaisten hallinnollisten päätösten valmisteluun. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen erilaisiin kehityshankkeisiin juridisena asiantuntijana.

Meillä et tee töitä yksin, vaan sinulla on juristitiimimme tuki. Juristitiimissä sinua on vastassa hyvä yhteishenki, välitön ilmapiiri sekä osaavaa ja kokenutta porukkaa. Työskentelet tiiviisti erikoissairaanhoidon asiantuntijoiden kanssa. Esimiehenäsi toimii yhtymähallinnon hallintopäällikkö.

Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Meilahdessa, Hallintorakennuksessa.
Työt voit aloittaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.
 

 

Hakukelpoisuus

 

Kelpoisuutena on oikeustieteen maisterin tutkinto ja soveltuva kokemus tai vastaava aikaisempi tutkinto ja soveltuva kokemus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen. Lisäksi olet nopea omaksumaan uusia asioita. Terveydenhuollon ja tutkimuslainsäädännön tuntemuksesi katsomme sinulle eduksi. 


Sinulla on toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito (Kielitaitoluokka II/ II A).