(Poistunut julkaisusta)

Hallintolakimies
Helsingin seurakuntayhtymä, Hallinto-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Helsingin seurakuntayhtymän laki-, asianhallinta- ja keskusrekisteripalveluissa on haettavana hallintolakimiehen tehtävä. Hallintolakimies työskentelee yhdessä lakimiehen kanssa hoitaen laaja-alaisesti yhtymän ja seurakuntien oikeudellisia asioita. Tehtäviin kuuluvat mm. yleisjuridiikka, riita- ja rikosasiat, sopimusasiat, julkisuusasiat, tietosuojan edistäminen ja kehittäminen, hankinta-asiat sekä hallintoon liittyvät kysymykset.

Lakimiehellä tulee olla oikeustieteen maisterin tutkinto (tai aiempi vastaava). Aiempi kokemus tehtäväalalta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää perehtyneisyyttä tehtäväalaan. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän peruspalkka on 4 000 €/kk (KirVesTes vaativuusryhmä 603). Lisäksi maksetaan aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15% peruspalkasta. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävässä on 6 kk koeaika. Lisätietoja antaa vt. hallintojohtaja Margareta Back margareta.back@evl.fi tai 13.11. klo 13-15 puhelimitse 09 2340 2420. Hakuaika on 8.-25.11.2018.