(Poistunut julkaisusta)

Hallintolakimies
Helsingin seurakuntayhtymä, Hallinto-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Helsingin seurakuntayhtymän laki-, asianhallinta- ja keskusrekisteripalveluissa on haettavana hallintolakimiehen tehtävä. Hallintolakimies työskentelee yhdessä lakimiehen kanssa hoitaen laaja-alaisesti yhtymän ja seurakuntien oikeudellisia asioita. Tehtäviin kuuluvat mm. yleisjuridiikka, riita- ja rikosasiat, sopimusasiat, tietosuoja- ja julkisuusasiat, hankinta-asiat sekä hallintoon liittyvät kysymykset.

Lakimiehellä tulee olla oikeustieteen maisterin tutkinto (tai aiempi vastaava). Aiempi kokemus tehtäväalalta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää perehtyneisyyttä tehtäväalaan. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä on 6 kk koeaika. Palkka on KirVesTesin vaativuusryhmän 603 mukainen, jossa peruspalkka on 3 629,28 €/kk. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Lisätietoja antaa 19.9. ja 20.9. klo 9.00-10.00 lakimies Kirsi Wickström p. 09 2340 2301.