(Poistunut julkaisusta)

Hallintokoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Finland Relocation Services Oy (FRS) on kansainvälisen työperäisen muuton asiantuntija. Autamme asiakasyrityksiämme kansainvälisten osaajien houkuttelussa Suomeen tekemällä uusien talenttien ja mahdollisesti mukana seuraavien perheenjäsenten muuton ja asettautumisen mahdollisimman helpoksi. Tarjoamme kustannustehokkaita, laadukkaita lupa- ja viranomaispalveluja sekä relocation- ja konsultointipalveluja yrityksille.
Etsimme yhteistyössä kasvunosteessa olevan asiakasyrityksemme Finland Relocation Services Oy:n kanssa toimeen tarttuvaa, ihmissuhdetaitoista ja jämäkkää hallintokoordinaattoria Espoon Olariin. Kokopäiväinen työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuus kestää kahdeksan kuukautta. Tämän jälkeen jatko yrityksessä on mahdollista tilanteen mukaan. 

Tehtävän kuvaus

Toimit osana kolmen hengen koordinaatiotiimiämme, jonka jäsenenä olet tiiviissä yhteistyössä relocation-asiantuntijoidemme, asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu yleisiä taloushallinnon tehtäviä, kuten laskutusta ja perintää. Osallistut tilausten hallinnointiin ja palvelujen koordinointiin, tuotat erilaista materiaalia niin sisäiseen käyttöömme kuin markkinointitarkoituksiinkin. Myös monipuoliset toimistorutiinit kuuluvat niin ikään vastuullesi. Tehtävä on organisaatiossa uusi ja työn sisältö voi muokkaantua tehtävään valitun henkilön erityiskompetenssienkin mukaan.

Toivomme sinulta

Odotamme hakijoilta useamman vuoden kokemusta monipuolisista toimistotehtävistä sekä ymmärrystä taloushallinnon rutiinitehtävistä. Nykyaikaiset it-taidot ja kokemus eri tietojärjestelmien käytöstä ovat välttämättömiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä ihmissuhdetaitoja, projektinkoordinointitaitoja sekä jämäkkää, mutta positiivista työskentelyotetta. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi edellytyksenä on sujuva englannin kielen taito. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet yhteistyötaitoinen, proaktiivinen ja aikaansaava persoona. Kykenet erinomaisesti tiimityöhön ja viihdyt tehtävässä, joka on vaihteleva, ja jossa saat tehdä rutiinitöiden ohella myös vaativampia tehtäviä. Työskentelet mielelläsi pienehkössä tiimissä ja koet luontaisena yhteydenpidon eri tahoihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus auttaa tehtävään sopeutumista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja merkitykselliseen työtehtävään kasvavassa yrityksessä. Sinulla on mukavat ja asiantuntevat työkaverit, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi osaksi positiivista ja kansainvälistä työilmapiiriä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa tj. Jyrki Lautjärvi +358 500 443872 keskiviikkona 13.11. ja torstaina 14.11. klo 9-12 ja klo 15-17 välillä. Voit myös ottaa yhteyttä Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laaksoon +358 30 6090598 / rami.laakso@eilakaisla.fi.    Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 20.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.