(Poistunut julkaisusta)

Hallintojohtajan virka
Lapuan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

 

 

Lapuan kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

HALLINTOJOHTAJAA

Lapuan kaupungin hallintokeskus tuottaa kaupungin tukipalvelut ja koostuu hallinto-, talous-, henkilöstö- ja tietohallintoyksiköstä. Hallintojohtaja vastaa hallintokeskuksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Hallintojohtajan tukena toimivat talouspäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja tietohallintopäällikkö. Hallintojohtaja toimii myös kaupungin lakimiehenä ja tietosuojavastaavana. Lisäksi hallintojohtaja toimii kaupunginhallituksen, kaupunginvaltuuston ja keskusvaalilautakunnan sihteerinä ja vastaa vaalijärjestelyistä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (oikeustieteen maisteri tai aikaisempi vastaava oikeustieteen kandidaatti). Eduksi katsomme kokemuksen kunnallishallinnon tai muun julkishallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, kunta-alan lainsäädännön hyvän tuntemuksen sekä kokemuksen esimiestyöstä ja johtamisesta. Arvostamme hankinta- ja sopimusosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä paineensietokykyä.

Virka on täytettävissä 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Viran hakuaika päättyy 15.4.2020 klo 12. Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi tai vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: Lapuan kaupunki, kaupunginhallitus, Valtuustontie 8, 62100 Lapua. Kuoreen merkintä ”Hallintojohtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Satu Kankare (p. 044 438 4000).