(Poistunut julkaisusta)

Hallintojohtaja
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haku päättyy: 1.9.2019    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 9.8.2019
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Hallintojohtajamme siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen olemme etsimässä tehtävään uutta dynaamista ja yhteistyökykyistä henkilöä. Hallintojohtajana vastaat Eksoten yhteisistä tukipalveluista, kuten hallinto-, HR-, talous- ja viestintäpalveluista sekä teknisistä palveluista. Työskentelet suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa, olet Eksoten johtoryhmän jäsen ja toimit Eksoten valtuuston ja hallituksen sihteerinä.

Hyvät valmiudet viran hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme ylempää oikeus- tai hallintotieteellistä tutkintoa, johtamiskokemusta sekä julkisen hallinnon päätöksentekoprosessien osaamista. Olet etsimämme henkilö, jos työskentelytapasi on oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja rakentava.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa innostava ja osaava työyhteisö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän maakunnan suurimman työnantajan palveluksessa. Työpiste sijaitsee Lappeenrannassa.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Voit liittää CV:si Kuntarekryssä Liitetiedosto kohtaan.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Palkkaus: Voit esittää palkkatoiveesi
Työavain: 245685

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Katja Tyystjärvi viikolla 28, puh. 044 791 5501 ja hallintojohtaja Keijo Siiskonen viikolla 29, puh. 0400 854 252.