Hallintojohtaja
Järvenpään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Oletko hallintolain ja sopimusjuridiikan vahva asiantuntija? Hahmotatko hallinnon roolin mahdollistajana ja olet rohkea edelläkävijä? Kiinnostaako lakiasioiden ja päätöksenteon prosessien kehittäminen?

Haemme nyt joukkoomme ratkaisuhakuista ja kokonaisuudet hahmottavaa

HALLINTOJOHTAJAA

Hallintojohtajana tuet kaupungin strategisten tavoitteiden toteuttamista ja vastaat kaupungin lakiasioiden ja päätöksenteon prosessien hoidosta. Johdat työssäsi lakiyksikköä, hallintoyksikköä sekä hankintapalveluita ja teet tiivistä yhteistyötä yksikkösi lähiesimiesten kanssa. Hallintojohtajan esimies on kaupunginjohtaja ja hän on kaupungin johtoryhmän jäsen ja tarvittaessa kaupunginjohtajan sijainen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky toimia verkostoissa ja reagoida tarvittaessa nopeasti eri viestintäkanavissa. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Luot omalla toiminnallasi positiivista kaupunkikuvaa ja rakennat hyvää työyhteisöä. Työtäsi ohjaa julkisen hallinnon edellyttämät hyvän hallinnon periaatteet. Nautit siitä, että asiat ovat hyvässä järjestyksessä. Osaat vaiheistaa päätöksentekoprosesseja virkavalmistelun ja poliittisen päätöksenteon välillä.

Hallintojohtajan virka on vakinainen. Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto yhdistettynä riittävään johtamiskokemukseen. Arvostamme erityisesti ylempää oikeustieteellistä tutkintoa ja suoritettua auskultointia. Edellytämme monipuolista työkokemusta julkisen hallinnon lakiasioihin ja sopimusjuridiikkaan liittyvistä vastuista.

Odotamme sinulta näyttöjä lakiasioiden ja päätöksenteon prosessien kehitystyöstä. Eduksi katsomme kokemuksen hallintojohtamisesta kuntaorganisaatiossa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän kehittämisorientoituneessa kaupunkiorganisaatiossa.

Osaamisprofiili löytyy osoitteesta: 
https://www.jarvenpaa.fi/--Osaamisprofiilit--/sivu.tmpl?sivu_id=7192

Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viran tehtävien hoito alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä, palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen 9.4. klo 14-15, 15.4. klo 10-11 ja 23.4. klo 9-10, puh. 040 512 1580.

Hakuaika päättyy 23.4.2019 klo 15.00. Virkaan haetaan sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255982
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää