Hallintojohtaja
Kuopion seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2018

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana

Hallintojohtajan virka

Hallintojohtajan tehtävänä on johtaa, kehittää ja valvoa seurakuntayhtymän taloutta ja hallintoa.

Tehtävään liittyen hallintojohtaja toimii esittelijänä yhteisessä kirkkoneuvostossa, vastaa seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman valmistelusta sekä talousarvion, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laatimisesta ja sijoitustoiminnasta. Hallintojohtaja edustaa työnantajaa paikallisissa virka- ja työehtosopimusneuvotteluissa ja toimii palkka-asiamiehenä. Hallintojohtaja osallistuu yhteisen kirkkovaltuuston ja yhteisten johtokuntien kokouksiin. Hallintojohtaja on hallintoviraston henkilökunnan esimies.

Hallintojohtajalla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys taloudellisten ja hallinnollisten asioiden hoitoon sekä kokemusta johtamistehtävistä. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää strategista kehittämisotetta, organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä muutoksen johtamiseen. Seurakuntahallinnon ja seurakunnan toiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Virkaan valittavan on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on esitettävä ennen viran vastaanottamista seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen J60-hinnoitteluryhmän mukaisesti.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun edellytetään suostuvan mahdollisiin viran johtosäännön muutoksiin.

Hakuaika päättyy 25.2.2018. Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.evl.fi/rekrytointi tai www.kuopionseurakunnat.fi. Haastattelupäivä on 20.3.2018 Kuopiossa.

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymän talouteen ja hallintoon liittyviä tietoja löytyy osoitteesta www.kuopionseurakunnat.fi / info ja asiointi / hallinto ja talous.

Tiedusteluihin vastaavat hallintojohtaja Timo Korhonen puh. 040-4848 200 tai henkilöstöpäällikkö Arja Keränen puh. 040-4848 202.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1100091
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo