(Poistunut julkaisusta)

Hallintojohtaja / Rauman Satama Oy, Rauma
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019


RAUMAN SATAMA on yksi Suomen suurimmista yleis- ja konttisatamista ja tuottaa kehittyviä satamapalveluja erityisesti teollisuudelle. Sataman vuotuinen liikenne on 6 milj. tonnia. Sataman rakentamisesta, kunnossapidosta ja kehittämisestä vastaa Rauman Satama Oy, jonka omistaa Rauman kaupunki. Lisätietoja www.portofrauma.com.

Rauman Satama Oy hakee nyt

Hallintojohtajaa

Toimit hallinto-osaston osastopäällikkönä ja vastaat yhtiön taloushallinnosta, kehityshankkeista ja markkinoinnista. Tiimiisi kuuluu taloushallinnon, hallinnon ja markkinoinnin ammattilaisia. Toimenkuva on laaja sekä monipuolinen ja vastuita voidaan kehittää osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on myös aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Hyvät vuorovaikutustaidot, systemaattisuus ja analyyttisyys ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Alalla yleisesti käytetyt IT-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja. Yhteistyötaidot ja kyky työskennellä myös itsenäisesti kehittyvässä toimintaympäristössä ovat etsimämme henkilön ominaisuuksia.

Lisätietoa tehtävästä antaa Rauman Satama Oy:n toimitusjohtaja Hannu Asumalahti, puh. 050 303 9700 tai hannu.asumalahti(at)portofrauma.com (lomalla 3.–5.12.). Rekrytoinnissa meitä avustaa MPS. Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 15.12.2019 mennessä.