(Poistunut julkaisusta)

Hallintojohtaja / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi

Huoltovarmuuskeskus hakee vakituiseen työsuhteeseen

Hallintojohtajaa Helsinkiin.

Hallintojohtajana vastuullasi on mm. Huoltovarmuuskeskuksen talous-, laki- ja henkilöstöasiat sekä näiden kehittäminen. Toimit HVK:n johtoryhmän jäsenenä. Huoltovarmuuskeskuksessa on noin 50 työntekijää, joista hallintojohtajan suoria alaisia on 14. Johtamistyö on monipuolista painottuen organisaation sisäisten toimintojen johtamiseen ja kehittämiseen. Työtä tehdään monialaisessa toimintaympäristössä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä laaja-alaista kokemusta hallintotehtävistä. Odotamme myös vankkaa kokemusta johtamis- ja esimiestyöstä sekä vahvaa kehittämisotetta, vastuullisuutta ja hyvää hallintotapaa. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Valtionhallinnon sekä huoltovarmuus- ja varautumistyön tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa va. toimitusjohtaja Janne Känkänen, puh. 029 505 1012 (tavoitettavissa 25.5.2020 klo 12-13 sekä 29.5.2020 klo 12-13) sekä MPS:n konsultti Irene Turakainen, puh 020 746 9457 (tavoitettavissa 26.5.2020 klo 14-15).

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 31.5.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.