Hallintojärjestelmien koordinaattori, osa-aikainen, Raksystems, Vantaa
Raksystems Insinööritoimisto Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021
Onko opiskelusi loppuvaiheessa ja etsit sopivaa oman alasi työtehtävää? Kiinnostaako sinua työskennellä henkilöstöhallinnon tiimissä tietojärjestelmien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme hallintojärjestelmien koordinaattori! 
  
Etsimme sinua  
Me Clevryllä etsimme yhteistyökumppanillemme, Raksystemsille, hallintojärjestelmien koordinaattoria heidän toimipisteelleen Vantaan Kaivokselaan. Tehtävä on osa-aikainen (20-37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tulet työllistymään tähän tehtävään Clevryn kautta.

Tehtävässä vastuunasi on toimia hallinnon ulkoisten sidosryhmien ja yrityksen yhteyshenkilönä. Roolissasi dokumentoit eri järjestelmiin kirjauksia mm. henkilöstön etuuksista, vapaista ja palkanmaksuun liittyvistä tiedoista. Sinulla ei tarvitse olla vastaavista tehtävistä aiempaa kokemusta, vaan tässä tehtävässä etuna on tausta eri järjestelmien parissa toimimisesta ja tietotekniset taidot. Pääset työskentelemään kannustavassa työympäristössä osana Raksystemsin henkilöstöhallinnon tiimiä. Tämä tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle opintojen oheen.
 
Asiakasyritys  
Raksystems luo hyvinvointia kiinteistöille, niiden omistajille ja käyttäjille sekä ympäristölle. Autamme sinua löytämään parhaat ja kestävimmät ratkaisut kiinteistösi ja tarpeesi huomioiden yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Uskomme lujasti siihen, että parantamalla asumisen laatua ja ympäristöystävällisyyttä, vaikutamme kotien asukkaiden hyvinvointiin. Rakennamme yhdessä asumisen parempaa tulevaisuutta. Lue lisää: https://raksystems.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Tiedon arkistointi ja dokumentointi eri järjestelmiin
 • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
 
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. tietojenkäsittelyn tai taloushallinnon AMK)
 • Tarkkaa ja proaktiivista työotetta
 • Aiempi kokemus eri järjestelmien parissa katsotaan eduksi
 • Kiinnostus järjestelmien ja prosessien kehittämiseen
 
Tarjoamme sinulle
 • Tiiviin ja avuliaan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden etätyöhön
 • Kattavan perehdytyksen  
 
Hae tehtävään heti!  
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajan sisällä. Viimeinen hakupäivä on 23.9.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com). 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.  
 
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme   
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.   
 
Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.   
 
Lisätietoa Clevrystä   
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1497286
 • Tehtäväalue: HR, IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358404841598