Hallintoassistentti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan keskitetyt toimistopalvelut (toimisto 3) hakee hallintoassistenttia määräaikaiseen työtehtävään 8.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaisesti.

Hallintoassistentti antaa hallinnollisia assistenttipalveluja sosiaali- ja terveystoimen terveys- ja päihdepalvelut toimialalle, terveysasemien johdon ja esihenkilöiden hallinnoille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia ja laaja-alaisia toimistotöitä, kuten henkilöstö-, talous- ja yleishallinnollisia tehtäviä, mm. työsopimusten ja virkamääräysten valmistelua, eri tietojärjestelmiin käyttöoikeuksien hakemisia, hr-tukihenkilön tehtäviä, ostolaskujen käsittelyä, erilaisten tilausten valmistelua, erilaista tilastointi- ja raportointityötä, koulutustenhallinnointia ja muita yleisiä toimistotöitä.

Tehtävässä käytettäviä ohjelmia ovat mm. Ahjo, Apotti, Bosti, eHijat, eTaika, Helbit, M2, Pegasos, P2P ja Microsoft office -ohjelmat. Kyseessä on työvapaan sijaisuus ja tehtävä voi mahdollisesti tulla vakituiseen hakuun tammi- tai helmikuussa 2022. Haastatteluja tehdään jo rekrytoinnin aikana Teamsillä.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltua koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, joustavuutta, paineensieto- ja organisointikykyä, halua oppia uutta, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi kokemuksen henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon toimistotehtävistä sekä sosiaali- ja terveystoimialan organisaation tuntemuksen. Kokemus Ahjon käytöstä on eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Minna Qureshi, toimistopalveluesimies, puh. 050 402 2680

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506073
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki