Hallintoassistentti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen keskitetyt toimistopalvelut (toimisto 5) hakee hallintoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.7.2021-2.6.2022. Kyseessä on työvapaan sijaisuus.

Tarjoat assistenttipalvelua perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvalle idän aikuissosiaalityön yksikölle. Tiimissä jossa työskentelet, työskentelee lisäksesi seitsemän muuta hallintoassistenttia, jotka antavat assistenttipalveluita eri aikuissosiaalityön yksiköille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia ja laaja-alaisia hallinnollisia toimistotyötehtäviä, kuten henkilöstö-, talous- ja yleishallinnollisia tehtäviä, mm. tilausten valmistelua ja ostolaskujen käsittelyä, maksuosoitusten ja oikaisumuistioiden sekä laskutuspyyntöjen laatimista, viranhoitomääräyksien ja työsopimusten valmistelussa avustamista, HR-tukihenkilön tehtäviä, koulutusten hallinnointia, kokoussihteerinä toimimista, sähköisten järjestelmien oikeuksien ja tunnusten ylläpitoa sekä niiden päivittämistä, kaupungin intrasivuston päivittämistä ja tilastointi- ja raportointityötä.

Päivittäisenä työvälineenä toimii muun muassa jaettu sähköposti, johon sisäinen asiakas lähettää erilaisia toimeksiantoja.

Työtehtävän hoitamisessa käytetään pääasiallisesti Microsoft Office-ohjelmien lisäksi useita eri Helsingin kaupungilla käytössä olevia ohjelmistoja, kuten mm. Ahjo, P2P, Bosti, Valtti, ATJ, eHijat, Helbit, Onni, Timecon, Reg@Web ja myöhemmin syksyllä käyttöönotettava Apotti-järjestelmä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun ja alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme:

- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- Joustavuutta
- Hyvää paineensieto- ja organisointikykyä
- Hyvää asiakaspalveluasennetta
- Useiden asiakokonaisuuksien samanaikaista hallintaa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää tietoteknistä osaamista

Luemme eduksi:

Kokemuksen henkilöstö-, talous-, ja yleishallinnon toimistotehtävistä sekä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan organisaation tuntemuksen.
Kokemus Ahjon käytöstä on eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

toimistopalveluesimies Henkka Asikainen p. 09 310 32513 henkka.asikainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463687
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki