(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme hallintoassistenttia vakituiseen tehtävään 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työhön kuuluvat monipuoliset tehtävät keskitetyn toimistopalvelun toimisto 8:ssa, joka antaa hallinnollisia sihteeripalveluja Soten Terveys- ja päihdepalvelut toimialalle, Psykiatria- ja päihdepalvelujen Asumisen tuen hallinnon esimiehille.

Työtehtävä sisältää monipuolisia ja laaja-alaisia toimistotöitä, kuten talous-, henkilöstö- ja yleishallinnollisia tehtäviä, mm. maksuosoitusten, oikaisumuistioiden, laskujen perintä- ja ostolaskujen käsittelyä, eri tietojärjestelmien käyttöoikeuksien hakemisia, hr-tukihenkilön tehtäviä, erilaisten tilausten valmistelua, työsopimusten- ja virkamääräysten valmistelua ja muita yleisiä toimistotöitä.
Tehtävässä käytettävät ohjelmat ovat Ahjo, Bip, Bosti, eHijat, eTaika, Helbit, Valtti, M2 Blue, ATJ ja Microsoft office -ohjelmat.
Työyhteisössä työskentelee kolme hallintoassistenttia ja he sijaistavat toinen toisiaan.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, joustavuutta, paineensieto- ja organisointikykyä, halua oppia uutta, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi kokemuksen henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon toimistotehtävistä sekä sosiaali- ja terveystoimialan organisaation tuntemuksen. Kokemus Ahjon käytöstä on eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

toimistopalveluesimies Minna Qureshi p. 09 310 63713, minna.qureshi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi