(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Pro-tukipiste ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

HALLINTOASSISTENTTI

Oletko luonteeltasi omatoiminen ja järjestelmällinen? Onko sinulla erinomaiset sosiaaliset taidot ja yhteistyökykyä tiimityöskentelyyn? Onko työn merkityksellisyys sinulle tärkeää? Jos näin on, saatat olla juuri etsimämme henkilö hallintoassistentin monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin!

TYÖNKUVA

Hallintoassistenttina hoidat monipuolisia avustavia taloushallinnon tehtäviä. Työnkuvasi sisältää muun muassa ostoreskontraan liittyviä tehtäviä, kuten laskujen keräämistä, skannausta ja tiliöintiä sekä myyntilaskutusta. Pääset osallistumaan monirahoituspohjaisen yhdistyksen talouden suunnitteluun ja seurantaan. Vastuullasi tulee olemaan määrättyjä ajanjaksoja ja projekteja koskevien taloudellisten tietojen ja raporttien laatiminen. Huolehdit yhdistyksen pienhankinnoista ja kilpailutusten valmisteluista. Tuotat tehtävässäsi palkanlaskentaan aineistoa ja huolehdit työaikakirjanpidon oikeellisuudesta. Toimit hallintojärjestelmien toisena pääkäyttäjänä. Työnkuvasi sisältää myös kokous- ja matkajärjestelyjä, nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivitystä sekä muita vaihtelevia tehtäviä aina tarpeen ja osaamisesi mukaan. Tehtävät tarkentuvat, kun tiedämme mitä osaat. Lähijohtajanasi ja tukenasi tehtävissäsi toimii talous- ja hallintopäällikkö.

ODOTAMME SINULTA

Koulutustaustasi on vähintään toisen asteen kaupallinen koulutus ja sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja pystyt käyttämään opittua tietoa työssä ilmenevien ongelmien tunnistamiseksi ja ratkaisemiseksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kirjanpidon perusteiden hallintaa, palkkahallinnon tuntemusta, vahvaa excel-osaamista ja kykyä työskennellä ajoittain nopeatempoisessa sekä muuttuvassa toimintaympäristössä. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, joustava ja määrätietoinen. Käytät sujuvasti MS Office-työkaluja ja uudet tekniset vempaimet otat helposti haltuusi. Sinulla taito pitää useampia lankoja yhtä aikaa hallussasi ja nähdä niistä muodostuva kokonaisuus. Viihdyt haastavissa tilanteissa, muttet vierasta rutiinejakaan.

Järjestömaailman tunteminen on sinulle eduksi, muttei välttämättömyys. Tarvitset työssäsi ajoittain englantia ja muu kielitaito on eduksi.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa vaihtelevien tehtävien parissa, nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työyhteisön. Tule meille töihin!

Lisätietoja Pro-tukipiste ry:stä löytyy verkkosivuiltamme http://www.pro-tukipiste.fi

Lisätietoja tehtävästä: talous- ja hallintopäällikkö Raisa Olenius, raisa.olenius@ pro-tukipiste.fi

Palkkaus: Sosiaalialan järjestöjen TES. Tehtävä asettuu palkkaluokkaan 4. Peruspalkan päälle tulevat erityistekijälisä, joka voi olla 3-30 % ja henkilökohtainen lisä. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi.

Työkokemus: yli 5 vuotta

Työ alkaa: kesälomien vuoksi aikaisintaan 19.8.2019

Työaika: kokoaikatyö, 7,5 tuntia

Työn kesto: vakituinen työsuhde, 6 kk:n koeaika

Haku päättyy:  26.5.2019 kello 23:59

Kutsumme valitut hakijat haastatteluun, jotka tehdään viikolla 24.

Jätä hakemus: Täytä sähköinen hakemus oheisesta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/53a49e18-edd5-4499-8aac-3e3b92110330?displayId=Fin1772493