(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Lomarengas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko aikaansaava- ja hyvät koordinointitaidot omaava mökkeilijätyyppi, joka ei pelkää vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä?

Lomarenkaan 25 henkinen porukka kasvaa jälleen ja nyt haemme hallintoassistenttia monipuolisten tehtävien pariin! Tehtävässä pääset Lomarenkaan toiminnan ytimeen vastaamaan osaltasi ihmisten onnistuneista mökkeilykokemuksista.

Vastuualueellesi kuuluu mm.

  • Henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten intranet, lomien ja vapaiden koordinointi sekä palkanmaksun valmistelu.
  • Johdon assistentin tehtäviä kaikissa konsernin yhtiöissä.
  • Lomarenkaan hallituksen kokousten ja yhtiökokousten käytännön järjestelyt sekä sihteeritehtävät.
  • Toimiston työviihtyvyydestä ja toimivuudesta huolehtiminen.
  • Muita yrityksen sujuvaan toimintaan liittyviä avustavia tehtäviä.

Toivomme, että ole tyyppinä ahkera, hyvät sosiaaliset- sekä koordinointitaidot omaava ja uusia työtehtäviä ja vastuuta pelkäämätön, joka ei kavahda useita yhtäaikaisia tehtäviä, vastuuta ja tehtävien koordinointia. Taustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai muun soveltuvan kaupallisen koulutuksen omaava. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on työssäsi tarpeen.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja täysipäiväisen työsuhteen vakavaraisessa alan markkinajohtajayrityksessä, yhdessä Lomarenkaan rennon ja tavoitehakuisen tiimin sekä henkilöläheisen johtamiskulttuurin kanssa. Tämän lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhön ja hyvät työsuhde-edut. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin ja saa tarvittavan avun työnsä tekemisen tueksi.

Työ konsernin viihtyisässä toimistossa Helsingin Kalasatamassa voi alkaa joustavasti, mutta toivomme aloitusta viimeistään heinäkuun aikana. Esimiehenäsi toimii Lomarengas konsernin toimitusjohtaja.

Jos yllä mainittu tehtävä yrityksemme ytimessä kuulostaa sinulle sopivalta, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi, p.050-4131220 tai aluejohtaja Antti Rotko, antti.rotko@barona.fi, p.040-5611204. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja mahdollisine työnäytteineen viimeistään 26.05.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!