(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Asuntosalkku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Asuntosalkku Oy on asuntosijoitusyhtiö, joka omistaa lähes 2000 asuntoa. Asuntomme ovat kysyttyjä ja haluttuja asuntoja keskeisillä sijainneilla pääkaupunkiseudulla, kehyskunnissa sekä keskeisissä kasvukeskuksissa.

Salkunhoitotiimimme on hallinnoinut ensimmäisiä suomalaisiin asuntoihin sijoittavia rahastoja jo vuodesta 2007 alkaen. Läheisyhtiömme Vuokraturva on markkinajohtaja vuokravälityksessä. Olemme asuntosijoittamisen johtava asiantuntija ja aktiivisesti mukana suomalaisen vuokra-asuntomarkkinan sekä sijoitusasuntomarkkinan kehittämisessä. Meillä voit kehittyä asuntosijoitusalan todelliseksi ammattilaiseksi.

Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Ilmalassa ja nuorekas tiimimme on noin 10 hengen kokoinen. Koko työyhteisömme läheisyhtiöineen koostuu noin 100 henkilöstä.

Haemme tradenomin tai vastaavan koulutuksen omaavaa päätoimista hallintoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen asuntovarallisuuden hoitoon liittyviin tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu muun muassa tarkkuutta vaativia dokumentointi- ja laskentatehtäviä, vaativaa asiakaspalvelua sekä erilaisia toimistotehtäviä. Työssä tarvitaan reipasta asennetta, tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, aloitteellisuutta sekä kykyä ottaa vastuuta.

Koulutamme tehtäviin, joten aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on utelias ja ahkera asenne sekä kyky ja halu oppia uutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Emme valitettavasti voi vastata puhelintiedusteluihin.

Hakemukset palkkatoiveineen työnantajan sähköpostiosoitteeseen hakemus@asuntosalkkusuomi.fi 24.3.2019 mennessä. Viestin otsikkoon tunnus ”hallintoassistentti”.