(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Esittely

Haemme asiakaspalveluhenkistä hallintoassistenttia

Työtehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen lisensointiin ja laskutukseen liittyvissä kyselyissä puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi hoidat sopimushallintoa ja päivität asiakastietokantaamme. Vastaat myös Tikon-tuoteperheen sovellustoimitusten koordinoinnista ja niiden lisensoinnista.

Edellytykset

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla

- aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (taloushallinnon tuntemus katsotaan eduksi)
- näppärät hoksottimen tietotekniikan osalta
- aito halu luoda asiakkaillemme erinomainen asiakaskokemus.

Toivomme, että työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme myös sujuvaa ruotsin kieltä.

Sinun ei vielä tarvitse olla täysin valmis tekijä tähän rooliin, tuemme kehitystäsi, mutta rooli on vastuullinen ja siksi toivommekin aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Keitä me olemme

Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tikon-tuoteperheemme soveltuu sekä taloushallinnon pilvipalveluista innostuneelle että perinteisempää taloushallinnon ohjelmistoratkaisua etsivälle yritykselle. Tikon-tuoteperhe onkin käytössä kymmenissä tuhansissa suomalaisissa yrityksissä. Tehtävässä työskentelet osana 6 hengen hallintotiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi.

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste