(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme Helsinkiin Pitäjänmäkeen

HALLINTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on n. kahden vuoden mittainen opintovapaan sijaisuus.

Tehtäviisi kuuluu toimiston hallinnollisten asioiden hoitaminen ja kehittäminen, erilliset projektit (esim. muutot), RM Pro- järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen, myyntiassistentin tuuraaminen Masterilla tehtävän-laskutuksen osalta. Myös erilaisten ad-hoc asioiden hoito on osa työtäsi.

Olet toimistomme positiivinen ja energinen, kiireessäkin tyynesti langat käsissäsi pitävä henkilö. Mahdollinen aiempi kokemus monipuolisista assistentin töistä sekä halu hoitaa erilaisia projekteja ja muita yleisiä toimistotehtäviä antavat sinulle hyvät valmiudet menestyä työssäsi. Olipa sinulla aiempaa kokemusta tai ei, on asenteesi työtä ja työkavereitasi kohtaan joka tapauksessa kunnossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta. Tehtävässä tarvitaan ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa Office-osaamista, erityisesti PowerPointin ja Excelin osalta ja vähintäänkin tyydyttävää englanninkielentaitoa. Olet huolellinen tehtävissäsi ja laadukas työnjälki on sinulle tärkeää.

Työssäsi olet oma-aloitteinen ja osaat viedä asioita tarvittaessa itsenäisesti eteenpäin. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pystyt reagoimaan myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet tiimipelaaja, jolle yhteistyökyky, joustavuus sekä sovittujen toimintatapojen noudattaminen ovat luontaista.   

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan osana ammattitaitoista ja kehittyvää organisaatiotamme. Tehtävä tarjoaa monipuolisia tehtäviä ja hyvän mahdollisuuden kehittyä omalla urallasi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 23.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?80e2a500. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Tikkinen, puhelin 040-844 3348.