(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti
Taaleri Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Voimakkaan kasvun myötä etsimme positiivista hallintoassistenttia tukemaan energiatiimiämme päivittäisissä hallinnollisissa asioissa. Tehtävässäsi hallitset asiakirjoja ja ylläpidät sopimus- ja yhteistyökumppanirekisteriä sekä koordinoit kirjanpitoa. Kokoat KYC-dokumentaatiota ja olet mukana kehityshankkeissa. Lisäksi tehtävääsi kuuluvat matkajärjestelyt ja – laskut, vuosikellon – ja prosessien seuraaminen ja kaupparekisteriasiat. Ylläpidät nettisivuja, kokoat ja valmistelet kokous- ja päätösaineistot sekä avustat asiakasviestinnässä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Eduksi katsomme muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää MS-Office maailman tuntemusta. Olet tiimi- ja asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja positiivinen. Sinulla on hyvät organisointitaidot, ja olet järjestelmällinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja kannustavan työyhteisön. Pääset osaksi kasvavaa, nuorekasta ja rentoa huipputiimiä. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset oppimaan uutta sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Jenny-Li Holmström,  040 086 8615 tai jenny-li.holmstrom@taaleri.com.

Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 23.4.2018.