(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti, Suomalainen Tiedeakatemia, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Suomalainen Tiedeakatemia etsii hallintoassistenttia Helsingin keskustaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Suomalaisen Tiedeakatemian tehtävänä on edistää tieteellistä tutkimusta sekä toimia korkeatasoista tiedettä edustavien tutkijoiden yhdyssiteenä. Tiedeakatemia mm. järjestää seminaaritilaisuuksia, antaa lausuntoja tiedettä koskevissa kysymyksissä sekä jakaa apurahoja ja palkintoja. Toimintamme on laajentunut viimeisten vuosien aikana ja meillä on monipuolista kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä.

Hallintoassistentilla on tärkeä rooli pienessä ja aktiivisessa työyhteisössä. Työtehtävät sisältävät mm. matka-, kokous- ja tapahtumajärjestelyitä, kirjanpitomateriaalin valmistelua, asiakirjahallintaa ja muita yleisiä toimistotehtäviä. Yksi tärkeä osa tehtävänkuvaa on toimia kansainvälisistä yhteyksistä vastaavan yhteistyöneuvoston assistenttina. Työtehtävissä on mahdollisuus kehittyä ja kehittää.

Edellytämme vähintään yhden suosittelijan ilmoittamista, jolta kysymme työstä suoriutumisestasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Edellytämme sinulta

Organisointikykyä, huolellisuutta ja vastuun kantoa omasta työstään
Aiempaa kokemusta työskentelystä toimistoympäristössä
Soveltuvaa koulutusta
Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
Paineensietokykyä kiireisissä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa
Hyviä yhteistyö- ja vuorovakutustaitoja


Tarjoamme sinulle

Upeat ja viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa
Laajan näköalan tieteen maailmaan
Osaavan tiimin tuen
Mielenkiintoiset tehtävät


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi, ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lisäksi edellytämme vähintään yhden suosittelijan ilmoittamista ennen valintaa tehtävään. Täytämme paikan mahdollisimman pian, joten käsittelemme hakemuksia ja käynnistämme haastatteluvaiheen jo hakuaikana.

Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi