(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti, Nordic Offset Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020
Nordic Offset Oy:n erikoisalaa on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä huolehtimaan hiilijalanjäljestään. He toivat jo vuonna 2008 ensimmäisenä kotimaisena toimijana yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kompensoida hiilijalanjälkensä sertifioiduilla päästövähennyksillä tai pysyvillä hiilinielujen lisäyksillä.
KUVAUS
Etsimme Nordic Offset Oy:lle osa-aikaista hallintoassistenttia vastuulliseen ja itsenäiseen rooliin Espooseen. Tässä tehtävässä tulet toimimaan hiilineutraaliuspalveluiden asiantuntijoiden tukena osana pientä kolmen hengen tiimiä. Tehtäväkenttääsi kuuluu taloushallintoon ja myynnin tukemiseen liittyviä tehtäviä. Toivoisimme sinulta löytyvän myös kiinnostusta tai harrastuneisuutta ympäristöystävällisyyttä kohtaan.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu toimisto- ja hallintotehtäviä muun muassa seuraavaa:


* Asiakasrekisterin ylläpito excelissä
* Taloushallinto (mm. laskutus, maksuseuranta)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK tai yliopisto)
* Aikaisempaa työkokemusta toimistotehtävistä
* Hyvät taidot Office-ohjelmien käytöstä (excel, powerpoint, word)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito nähdään etuna
* Itseohjautuva ja joustava työskentelyote
* Kiinnostus ympäristöä ja kestävää kehitystä kohtaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Espoo, Keilaniemi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic Offsetin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Nordic Offset Oy:stä täältä.