(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti, Kristiinankaupunki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Etsimme asiakkaallemme PVO-Lämpövoima Oy:lle Kristiinankaupunkiin vastuuntuntoista ja oma-aloitteista hallintoassistenttia monipuolisten toimistotehtävien pariin. Toivomme, että voit työskennellä kokopäiväisesti, olemme kuitenkin valmiita joustamaan tarpeen vaatiessa. Aloitus tehtävässä on heti, joten ethän odota hakemuksesi kanssa. Lue lisää työtehtävästä ilmoituksesta.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista assistenttia Kristiinankaupunkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä PVO-Lämpövoima Oy, joka on Pohjolan Voima Oyj:n tytäryhtiö.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tärkeänä tukena erilaisissa voimalaitosten projekteissa. Tehtäväsi ovat hallinnollisia, monipuolisia toimistotehtäviä. Työtehtäväsi ovat hyvin vaihtelevia, ja niihin kuuluu esimerkiksi kokousten järjestäminen, tiedonsyöttö ja erilaiset selvitystehtävät. Kommunikoit eri tahojen välillä ja hallitset projekteihin liittyviä dokumentteja.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Kokousjärjestelyt
* Kyselyihin vastaaminen ja erilaiset selvitystyöt
* Dokumenttien hallinta


Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka haluaa kerryttää kokemusta toimistotehtävistä. Työ on ensisijaisesti kokoaikaista, olemme kuitenkin valmiita keskustelemaan myös osa-aikaisuudesta, valitun henkilön tilanteesta riippuen. Tarvittaessa myös majoituksen järjestäminen Kristiinankaupungissa onnistuu.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on omatoiminen ja rohkea. Tartut rohkeasti toimeen ja hoidat omia tehtäviäsi vastuuntuntoisesti eteenpäin. Sinulla on useita erilaisia tehtäviä, jotka vaativat huolellisuutta ja organisointikykyä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen toimistotehtävistä, työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi. Tarvittaessa olet valmis liikkumaan työtehtävien vuoksi, joten sinulta löytyy ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta, tai voit olla vielä opiskelija
* Omatominen ja reipas asenne
* Hyvät MS Office taidot
* Ajokortti


Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme hakuprosessissa nopeasti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Aloitus: Heti / Maaliskuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen

Kesto: 14.6.2019 asti

Paikka: Kristiinankaupunki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Pohjolan Voima Oyj vahvistaa asiakkaidensa kilpailukykyä yhdistämällä innovatiivisesti voimavaroja ja tuottamalla tehokkaita energiapalveluita -taitavasti, rohkeasti yhdessä. Asiakkaitamme ovat osakkaamme: laaja joukko suomalaisia teollisuus- ja energiayrityksiä. Painopisteemme ovat vesivoima, lämpövoima ja ydinvoima. Välillisesti tuomme työtä ja hyvinvointia koko Suomeen.