Hallintoassistentti, Kamstrup A/S, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021
Etsimme asiakkaallemme Kamstrupille itsenäistä ja järjestelmällistä assistenttia vastaamaan kattavasti erilaisista hallinnollisista tehtävistä. Ratkaiset aktiivisesti ongelmia, etkä pelkää tarttua toimeen uusissa tai yllättävissä tilanteissa. Kamstrupilla sinua odottaa rento työilmapiiri, jossa proaktiivinen työotteesi ja kykysi tunnistaa ja kehittää toimintamalleja pääsee loistamaan. Etsimmekö juuri sinua? Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tässä monipuolisessa hallintoassistentin tehtävässä pääset osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä mielenkiintoisen energia- ja vedenmittaustoimialan ytimeen. Työtehtäviisi kuuluu toimiston juoksevien asioiden hoitaminen, laskutus sekä vastuu puhelin- ja sähköpostivaihteesta. Toimit sekä 15 henkisen Suomen tiimin että ulkoisten asiakkaiden ja kumppaneiden tukena. Jokainen päiväsi on erilainen, sillä tontillesi kuuluu niin rutiinitehtäviä kuin äkillistä reagointia vaativaa selvitystyötä. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä viimeistään kesäkuun lopussa, jotta pääset perehtymään tehtävään heinäkuun aikana edeltäjäsi kanssa.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
* Rennon ilmapiirin ja mukavan tiimin
* Mahdollisuuden haastaa ja kehittää tapoja tehdä työtä

TYÖNKUVA

* Toimiston juoksevat työtehtävät, kuten puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen
* Laskutus
* Muiden äkillisten ad hock -tehtävien hoitaminen ja työntekijöiden avustaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on reipas ja palvelualtis asenne, kyky hahmoittaa kokonaisuuksia ja loistavat yhteistyötaidot. Lisäksi tehtävässä menestymiseksi sinulla on:


* Soveltuva koulutus
* Aiempaa työkokemusta assistentin tehtävistä
* Kokemusta laskutusprosessista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Reipas ja rohkea, et pelkää tarttua puhelimeen
* Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
* Itsenäinen ja järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan kesäkuussa
* Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo ja mahdollisuus työskennellä osittain etänä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kamstrupin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
"Me Kamstrupilla teemme älykkäitä energian- ja vedenmittausratkaisuja. Toimitamme hyvin laadukkaita mittausratkaisuja eri laitoksille, kiinteistöhuollolle sekä yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä luotettavia kulutustietoja. Toimitamme laitteita älymittareista ja etäluentalaitteista aina analytiikkaan ja eri palveluihin asti."
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451199
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo