(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti - Helsinki
Suomen Kiinteistöliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Suomen Kiinteistöliitto ry on kiinteistönomistajien vaikuttaja ja asiantuntijaorganisaatio, jonka toimistossa Helsingin ydinkeskustassa Annankadulla työskentelee 21 kiinteistöalan asiantuntijaa. Lisätietoja www.kiinteistoliitto.fi
Asiakkaamme Kiinteistöliitto hakee kauttamme hallintoassistenttia äitiysloman sijaisuuteen noin vuodeksi. Henkilö rekrytoidaan määräaikaiseen työsuhteeseen suoraan Kiinteistöliiton palvelukseen.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • toimitusjohtajan assistentin tehtävät
  • taloushallinnon tehtävät (mm. osto- ja myyntireskontra)
  • henkilöstöhallinnolliset tehtävät (mm. palkkahallinto, vuosiloma-asiat, työterveyshuolto)
  • tapahtuma-, kokous- ja matkajärjestelyt

Odotamme Sinulta

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää hyviä organisointitaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, taloushallinnon perusteiden hallintaa ja palkanlaskentaosaamista. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi. Edellytämme hakijalta myös oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja ja toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa (Microsoft Office, ProCountor, SharePoint).
Kiinteistöliitto tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä Helsingin ytimessä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.
Tunnistitko itsesi tästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 3.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.