(Poistunut julkaisusta)

Hallintoassistentti, Fundu Platform Oy, etätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Etsimme itseohjautuvaa ja toimeliasta hallintoassistenttia monipuolisiin tehtäviin Fundu Platform Oy:lle. Tässä tehtävässä työskentelet osa-aikaisesti täysin etänä, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen ohelle. Tehtävä edellyttää itsensä johtamisen taitoja, priorisointi- ja organisointikykyä sekä huolellista työotetta. Lue lisää ja lähetä CV sekä motivaatiokirje jo tänään, sillä etenemme prosessissa nopeasti!
KUVAUS
Tässä tehtävässä yhdistyvät rutiininomaiset hallinnolliset työtehtävät sekä vaihtelevat myynnin ja taloushallinnon tukitehtävät, asiakaspalvelu ja muut mahdolliset ad hoc-tehtävät. Työskentelet tiiviisti Fundu Platformin hallintojohtajan kanssa ja saat tarvittavaa tukea virtuaalisesti. Hallintojohtaja työskentelee itse Tampereelta käsin, joten siellä suunnalla on myös mahdollisuus tavata paikan päällä. Muutoin työskentely tapahtuu täysin etänä.

Tarjoamme


* Joustavan etätyön esimerkiksi opintojen ohelle
* Monipuolisen toimenkuvan, jossa päiväsi sisältävä takuulla vaihtelevuutta
* Mukavat kollegat, jotka ovat läsnä ja tukena virtuaalisesti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi niin tarkkuutta vaativissa hallinnollisissa tehtävissä kuin monipuolisissa myynnin ja taloushallinnon tukitehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Tarkemmin työviikkosi sisältää mm. seuraavia tehtäviä:


* Perintätoimissa avustaminen (asiakirjojen käsittely, viranomaisyhteydenpito, selvitystyö)
* Nimilistojen kokoaminen ja dokumentaatio
* Perintätilitysten seuranta
* Reskontran hoito, saapuvien suorituksien seuranta
* Myynnin tukitehtävät (esim. tilastojen koostaminen asiakasrekisteristä)
* Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
* Asiakastiedotteiden lähettäminen
* Muita ad hoc-tehtäviä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Koska tehtävässä työskennellään täysin etänä ja itsenäisesti, edellytämme valitulta henkilöltä vahvaa itseohjautuvuutta ja can do-asennetta. Etsimällämme henkilöllä on kyky priorisoida omaa työtä ja työskennellä oma-aloitteisesti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Toimelias, itseohjautuva ja huolellinen työote
* Hyvä osaaminen MS Office-ohjelmien kanssa (erityisesti Excel)
* Soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen)
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. kesätyön kautta)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsomme oikeustradenomin opinnot sekä aikaisemman kokemuksen juridisten työtehtävien parista tai viranomaisasioinnista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuu 2020
* Kesto: 6 kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen
* Työaika 20-25 h/vko
* Sijainti: Etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fundu Platform Oy -
Vuodesta 2014 lähtien toiminut Fundu perustettiin helpottamaan suomalaisten kasvuyritysten rahoitusmahdollisuuksia. Fundu on pankkien luottama yritysrahoittaja, joka tarjoaa lainarahoitusta suomalaisille pk-yrityksille, ja jonka kautta yrityksiä on rahoitettu jo 50 miljoonalla eurolla. Fundu on Finanssivalvonnan rekisteröimä joukkorahoituksen välittäjä ja se toimii yhteistyössä mm. viiden suomalaisen pankin ja Suomen Yrittäjien kanssa. Fundun suurin yksittäinen omistaja on LähiTapiola.