(Poistunut julkaisusta)

Hallintoasiantuntija
OP Koti Kainuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

OP Koti Kainuu Oy on vuonna 1977 perustettu nykyaikainen kiinteistöalan monialayritys. Liiketoimintamme muodostuu kiinteistönvälityksestä, isännöinnistä sekä talohuolto ja siivous -liiketoiminnasta. Toimistomme sijaitsevat Kajaanissa, Kuhmossa ja Sotkamossa. Yrityksemme liikevaihto oli vuonna 2018 yhteensä noin 3,2 milj. euroa. OP Koti Kainuu Oy:n omistavat Kainuun OP ja Kuhmon OP. Olemme osa myös OP Koti -ketjua ja OP Ryhmää.

Joukkueessamme on tällä hetkellä 37 kiinteistöalan huippuammattilaista ja joukkueemme kaipaa vahvistusta hallintotehtäviin Kajaaniin.

Etsimme nyt Kajaaniin vakituiseen työsuhteeseen

HALLINTOASIANTUNTIJAA

Tehtävästä

Vaihtelevat työpäiväsi ja -viikkosi koostuvat monipuolisista taloushallinnan, markkinoinnin sekä henkilöstöasioiden tehtävistä. Luotsaat OP Kodin some-markkinointia ja asukasviestintää. Vastaat toimistotarvikkeiden ja työvälineiden hankinnoista ja opastat uudet kollegasi järjestelmien saloihin sekä huolehdit tarvittavien käyttöoikeuksien tilaamisesta. Toimit sujuvasti SAP-raportointijärjestelmässä, hoidat ostolaskuja ja saatavien perintää. Valmistelet esityksiä palavereihin, toimit sihteerinä hallituksen kokouksissa ja johtoryhmälle. Kehität työtapoja ja ympäristöäsi yhteistyössä työkavereidesi kanssa.

Sinusta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta hyödyksi se on. Erityisesti ymmärrys ja osaaminen taloushallinnon puolelta on avain tehtävässä menestymiseen. Kokemus some-markkinoinnissa lasketaan eduksesi. Odotamme sinulta mielenkiintoa kiinteistöalaa kohtaan, koska toimintamme keskittyy isännöinnin, kiinteistönvälityksen ja talonhuollon ympärille. Hallitset tavalliset toimisto-ohjelmat ja osaat luoda esityksiä ym. materiaalia. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi, tai kenties olet pitkän työurasi aikana kerryttänyt soveltuvaa tietotaitoa.

Olet positiivinen persoona, joka haluaa työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Otat mielelläsi vastuuta ja saat asiat hoitumaan. Ryhmässä työskentely on sinulle mieluisaa ja haluat kantaa kortesi kekoon työyhteisön hyväksi.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan omaan ja työyhteisön tekemiseen. Meillä on tutkitustikin erittäin hyvä yhteishenki. Saat vastuuta ja itsenäisen työn. Järjestelmämme ja työvälineemme ovat huiput, näihin meillä panostetaan. Vuonna 2020 Kajaanin keskustaan valmistuvat tuliterät toimitilamme. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Yrityksemme on turvallinen ja vakavarainen. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Olli-Pekka Hyyryläinen puh. 0505274370. Parhaiten Olli-Pekan tavoittaa 18.11. klo 9-18.

Hae tehtävää 24.11. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.