(Poistunut julkaisusta)

Hallintoasiantuntija, Laki- ja valmistelupalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Vantaan kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala, Laki- ja valmistelupalvelut

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Haemme Vantaan kaupungin kaupunkiympäristön toimialalle hallintoasiantuntijaa.

Hallintoasiantuntijana tuet toimialan johtoa ja asiantuntijoita päätöksenteon valmistelussa lainsäädännön ja kaupungin hallintosäännön mukaisesti. Työhösi kuuluu myös itsenäistä päätösvalmistelua ja selvitysten laadintaa. Organisoit ja suunnittelet teknisen lautakunnan kokoukset sekä toimit toimielimen sihteerinä laatien esityslistat ja pöytäkirjat.

Hallinnon ja päätöksenteon prosessien systemaattinen kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa on tärkeä osa hallintoasiantuntijan tehtävää. Opastat toimialan valmistelijoita sekä kehität ja koordinoit luottamushenkilötoimintaa. Alkuvaiheessa tehtäväsi tulevat painottumaan teknisen lautakunnan alaisen toiminnan eli katujen ja puistojen palvelualueen sekä tilakeskuksen tukemiseen ja hallinnolliseen kehittämiseen. Koko toimialaa koskevat hallinnolliset vastuut ja hankkeet jakautuvat sinun ja toimialan toisen hallintoasiantuntijan välillä kiinnostuksen ja osaamisalueiden mukaan.

Hallintoasiantuntijalta odotamme kunta- ja hallintolain tuntemusta sekä ymmärrystä kunnallisesta päätöksenteosta. Lisäksi toivomme, että sinulla on kiinnostusta julkisten hankintojen valmistelun tukemiseen. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja analyyttinen ajattelu ovat vahvuuksiasi sujuvan tekstin tuottamisen rinnalla. Työskenneltäessä useiden eri alan asiantuntijoiden kanssa toivomme sinulta organisointikykyä, viestinnällisiä taitoja sekä aktiivista otetta. Tehtävässä edellytetään myös säännöllistä osallistumista iltakokouksiin noin kerran kuukaudessa.

Vantaan kaupunkiorganisaatiossa kuulut kaupunkiympäristön toimialan talous- ja hallintopalveluiden laki- ja valmistelupalveluiden tiimiin. Toimialan oikeudellisten palveluiden lisäksi tehtäväalavastaa asioiden valmistelun ja päätöksenteon tuesta toimialalla, toimielinten kokousjärjestelyistä, muista hallinnollisista valmistelutehtävistä sekä hallinnollisten prosessien kehittämisestä. Toimialalla työskentelee noin 650 eri alojen ammattilaista. Luomme edellytyksiä sujuvalle ja kestävälle kaupungille, jossa on hyvä elää, tehdä töitä ja yrittää.

Me Vantaalla tarjoamme turvallisen toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi annamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen. Täällä sinua odottaa mukavat työkaverit ja näköalapaikka kaupungin kehityksen seuraamiseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. hallintotieteiden maisterin tutkinto).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Lakimies Hannes Oksanen, p. 050 304 5487, hannes.oksanen@vantaa.fi 

Talous- ja hallintojohtaja Jonna Hohti, p. 043 826 8687, jonna.hohti@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.