(Poistunut julkaisusta)

Hallinto-/talouspäällikkö
FY-Composites Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Kasvun myötä vahvistamme liiketoimintaa ja päätöksentekoa tukevaa hallinto-organisaatiotamme. Tarjolla on monipuolinen tehtäväkokonaisuus hallinnon ja talouden ammattilaiselle.  

HALLINTO- / TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Meillä pääset ottamaan kokonaisvastuun niin lakisääteisistä taloushallinnon velvoitteisesta kuin liiketoimintaa ja päätöksentekoa tukevasta sisäisestä laskennasta ohjauksineen. Lisäksi tulet vastaamaan yrityksemme yleishallinnosta sekä hankintaan ja yleiseen sopimushallintaan liittyvistä kokonaisuuksista. Toimenkuvaasi sisältyy myös vahvasti talouden ja hallinnon organisointiin sekä toiminnallisuuteen liittyvää kehittämistä. Työsi tulee olemaan niin suunnittelua, ohjausta, konsultointia kuin käytännön tekemistäkin. Kuulut johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajallemme. Työparinasi työskentelee yrityksemme talouden ja hallinnon vuosikymmenien ajalta tunteva henkilö. Tällä hetkellä teemme sisäisesti kaikki taloushallinnon toimenpiteet. 

Edellytämme sinulta AMK-/korkeakoulututkintoa talouden alalta tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä, vahvaa talous- ja yleishallinnon kokemusta sekä kykyä liiketoimintajohdon konsultointiin talouden ja hallinnon näkökulmista. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi teollisista toimintaympäristöistä ja taloustoimintojen kehityksestä. Sinun tulisi lisäksi ymmärtää modernien järjestelmien tuomat mahdollisuudet. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvuumme ja kehitykseemme sekä rakentamaan osaamisellasi liiketoimintaamme tukeva moderni taloushallinto. 

Tartu siis tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta.