Hallinto-/talousassistentti (Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Asiakasyrityksemme on menestyvä korkean teknologian pk-yritys Pirkkalassa. Asiakkaamme suunnittelee ja valmistaa tuotteita yli 30 vuoden kokemuksella. He työllistävät tällä hetkellä noin 20 henkilöä ja liikevaihto on n. 5 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt heille

HALLINTO- / TALOUSASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen.


Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tässä roolissa tulet työskentelemään monipuolisesti erilaisten hallinnon ja talouden tehtävien parissa. Toimit myös hallituksen sihteerinä ja vastaat mm. pöytäkirjojen valmistelemisesta sekä arkistoinnista. Olet keskeisessä roolissa yhteyshenkilönä kirjanpitoon ja palkka-asioihin liittyen. Käsittelet ja valmistelet materiaalit kirjanpitoa varten sekä vastaat budjetoinnista. Työnkuvaan kuuluu lisäksi erilaisten henkilöstöasioiden hoitoa sekä sopimusasioiden seurantaa. Vallitsevan tilanteen salliessa olet myös mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Asiakkaamme on ottanut käyttöönsä Adminet- järjestelmän, joten toimit pääkäyttäjän tehtävissä ja olet yhteyshenkilönä ICT-kumppaniin.

Millaista henkilöä etsimme?

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Henkilönä olet tarkka, analyyttinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja. Työotteesi on järjestelmällinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen, jonka lisäksi sinulla on hyvä paineensietokyky. Tässä roolissa menestyäksesi tarvitset hyviä priorisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme erityisesti jämäkkyyttä ja kykyä haastaa tarvittaessa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä. 

Mitä sinulle tarjotaan?

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian yrityksessä. Pääset myös olemaan osana ja vaikuttamaan jatkuvaan kehitykseen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ja neuvoteltavissa olevan palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta viimeistään 30.1.2022, niin olet hakuprosessissamme mukana. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1275 

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549986
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Taloushallinto ja tilintarkastus, Hallinto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Nina Koskinen (nina.koskinen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0505550392
  • Sijainti: Pirkkala, Pirkanmaa