Hallinto- ja yhteyskoordinaattori
Bonne Juomat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Bonne on pieni lohjalainen mehutehdas, joka valmistaa mehuja ja soseita luonnon raaka-aineista. Valmistamme tuotteita, jotka tekevät ihmiset onnelliseksi. Ihmisen tekee onnelliseksi hyvän makuinen, terveellinen ja puhdas ravinto. Mietimme mehujen ainesosat niin, että ne eivät sisällä mitään ylimääräistä. Ei lisättyä sokeria-maininnan takana ei ole makeutusainetta. Meille tärkeitä raaka-aineita ovat marjat, hedelmät ja kasvikset yhdistettynä omaan Lähteenlohkon lähteemme lähdeveteen.

Etsimme iloiseen joukkoomme hallinto- ja yhteyskoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu
- vientitoimintoihin liittyviä tehtäviä (esim. tilausten käsittely, laskutus, vientilogistiikka)
- alihankkijoiden yhteyshenkilönä toimiminen
- kuluttajatutkimusryhmän perustaminen ja kuluttajatutkimuksen tekeminen
- somevastaavan työt yhteistyössä mainostoimiston kanssa
Työtehtävät eivät rajoitu pelkästään edellä mainittuihin, vaan pienessä tiimissä tulee olla halu ja valmius tarttua myös muihin yrityksen toimintaan liittyviin tehtäviin. Työtehtävät ovat hyvä sekoitus rutiininomaisia ja haastavampia tehtäviä ja työssä on mahdollisuus päästä kehittämään yritykselle aivan uusiakin asioita.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, toimeenpaneva ja työtä pelkäämätön henkilö ja omaat jo muutaman vuoden työkokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä. Pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi myös englannin kielellä (suullinen ja kirjallinen) ja olet tottunut työskentelemään tietokoneiden kanssa. Erityisen tärkeää on, että omaat taidot hyödyntää eri sosiaalisen median kanavia (Instagram, Facebook, Youtube) jokapäiväisessä työssäsi. Kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) katsotaan eduksi.

Mikäli haluat osaksi huipputuoteiden valmistusta kotimaiseen ja paikalliseen yritykseen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön, hae tehtävää heti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa, ja mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466039
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Lohja