(Poistunut julkaisusta)

Hallinto- ja viestintäasiantuntija
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme nyt asiakkaallemme Nurminen Logistic Oyj:lle


HALLINNON JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA perhevapaan sijaisuuteen.


Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.


Asiantuntijan laajaan työnkuvaan kuuluvat yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävät sekä johdon tukitoimet. Työnkuvan painopiste on jakautunut pääasiassa hallinnollisiin tehtäviin, mutta vaihtelee ajankohdan mukaan.


Pääasialliset vastuut tehtävässä ovat:

• Säännöllisen tiedonantovelvoitteen edellyttämät tiedotteet (pörssitiedotteet, puolivuosikatsaus, tilinpäätös)
• Sisäinen viestintä ja tulosinfot henkilöstölle
• Laskujen tiliöinti, matkalaskut sekä leasing autojen hallinnointi
• Sopimus- ja pöytäkirjahallinta (sähköinen ja manuaalinen arkisto)
• Vuosikertomuksen julkaisun koordinointi ja varmistaminen ulkoasun ja kieliasun oikeellisuudesta
• Kuukausittaiset hallituksen kokousten aineiston kerääminen ja kokousjärjestelyt
• Matkavarausten tekeminen ja matkustusasiakirjoista huolehtiminen (viisumit, lentoliput, hotellivaraukset)
• Toimitusjohtajan avustavat tehtävät kuten erilaisten asiakirjojen laatiminen, esitysmateriaalien kokoaminen, kalenterin hallinta ja puheluiden vastaanottaminen


Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on kyky työskennellä organisoidusti ja priorisoidusti. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja työskentelet joustavasti ja ammattitaitoisesti erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme laaja-alaista kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä ja ymmärrystä tehtävän luonteesta. Aikaisemman kokemuksen pörssiyhtiössä työskentelemisestä katsomme eduksi.


Sinulla on hyvät IT-taidot ja sujuva englanninkielentaito.


Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään motivoituneessa ja osaavassa joukossa.


Voisiko tämä tehtävä olla sinun tuleva työsi? Hae tehtävää oheisen linkin kautta 26.8. mennessä, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Niina Ruusela 14.8 ja 20.8 puh. 050 562 7308


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. – Oikea haaste oikeaan aikaan.