HALLINTO- JA TALOUSJOHTAJA
Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Pieni suuri korkeakoulu. Uskomme ja tiedämme, että pienistä ideansiemenistä voi kasvaa suuri tarina. Tervetuloa osaksi tätä tarinaa!

Sinulla on vastuu ammattikorkeakoulumme talouden ja hallinnon kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Roolissasi olet avainasemassa korkeakoulumme tuloksellisuuden vahvistamisessa, johtaen toiminnan ja talouden suunnittelua sekä tuottaen ennusteita johtamisen tueksi. Vastaat infrastruktuurien, kiinteistöjen ja toimintaympäristömme kehittämisestä. Toimit kampuspalvelut -yksikön esimiehenä, korkeakoulun johtoryhmän jäsenenä ja rehtorin/toimitusjohtajan tärkeänä työparina. 

Odotamme sinulta menestyksellisiä näyttöjä talouden ja hallinnon johtamisesta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, joka tukee laajaa osaamistasi. Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme käytännönläheistä työotettasi, innovatiivisia näkemyksiäsi sekä kykyäsi edistää laaja-alaista yhteistyötä. KAMKissa arvostamme koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa, joten hyvä suomen ja englannin kieli- ja kommunikointitaito on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vastuutehtävän kehittämismyönteisessä edelläkävijätyöyhteisössä. Meillä on nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet, ensisijaisen toimipisteesi sijaitessa Kajaanissa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 6.12.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Ari Rantala puh. 040 822 7042 ja Johanna Massa, puh. 040 144 3333.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot