(Poistunut julkaisusta)

Hallinto- ja talousassistentti
Suomen Psykologiliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Kiinnostaisiko Sinua työskennellä järjestökentällä hallinnon ja talouden assistentin monipuolisessa palvelutehtävässä lämminhenkisessä työyhteisössä? Jos olet joustava ja yhteistyökykyinen toimistotyön osaaja, on meillä Sinulle tarjolla mielenkiintoinen työmahdollisuus.

Psykologiliitto on edunvalvontajärjestö, joka palvelee jäsenkuntaansa, tekee monenlaista vaikuttamistyötä ja on yhteydessä moniin sidosryhmiin ja kumppaneihin. Haemme nyt liitolle HALLINTO- JA TALOUSASSISTENTTIA kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Assistentin työtehtäviin kuuluu muun muassa

  • tilaisuuksien ja kokousten järjestäminen sekä kutsut ja ilmoittautumiset

  • laskutus, tarvittaessa myös ostolaskujen tiliöinti ja maksaminen sekä matkalaskut

  • johdon ja asiantuntijoiden assistentin tehtäviä

  • toimiston arjen sujuvuudesta vastaamista.

Toimistotyössä on lisäksi toimistosihteeri ja jäsensihteeri.

Edellytämme Sinulta hyvää palveluasennetta ja joustavaa työotetta. Työ vaatii rutiinien sietokykyä, hyvää suunnittelu- ja organisointitaitoa mutta myös sopeutumista uusiin tilanteisiin ja suunnitelmien muutoksiin. Työ edellyttää ripeää ja itsenäistä työotetta sekä oman työn johtamisen ja priorisoinnin taitoa. Erilaisten tietokoneohjelmien näppärä käyttötaito ja valmius oppia uutta on välttämätöntä (esim. Excel, kyselytyökalut, nettisivujen päivittäminen). Valmius tuottaa järjestötyöhön kuuluvia tekstejä kuten pöytäkirjoja ja ohjeistuksia on tärkeää. Englannin ja ruotsin kielen taitoa tarvitaan. Sinulla on hyvä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä on hyvä mahdollisuus kehittyä itse, ja työnkuva on jatkuvassa muutoksessa IT-ympäristön ja palvelutarpeiden kehittyessä.

Psykologiliiton moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu 12 työntekijää. Toimiston esimiehenä toimii liiton puheenjohtaja. Tarjoamme Sinulle mukavan työilmapiirin sekä monipuolisen työnkuvan. Psykologiliitossa on viihtyisät työtilat ja hyvät henkilöstöedut, ja sen toiminta on joustavaa. Työnantajana Psykologiliitto on vakavarainen yhdistys.

Työ alkaa sopimuksen mukaan esimerkiksi marraskuun 2019 alussa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 15.9.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440 622 748 tai maarit.watkins@barona.fi.

_Jos sinusta on ikinä tuntunut, että työnhakuun tai ammatilliseen kehittymiseen on vaikea saada apua ja neuvoja, tässä on mahdollisuutesi. Syyskuun 19. päivä olet lämpimästi tervetullut Baronan toimistoille Tapaa työtrainerisi -tapahtumaan klo 14-19 - asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ympäri Suomen! Olemme järjestäneet pääsi menoksi myös hyödyllisiä ja hauskoja valmennuksia, maksutta. Tutustu eri toimistojen ohjelmaan osoitteessa: www.barona.fi/tervetuloa _

Tervetuloa tapaamaan työtraineriasi!