(Poistunut julkaisusta)

Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme

HALLINTO- JA HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tässä roolissa vastaat 120 ammattilaisen henkilöstöasioista, erityisesti osaamisen kehittämisestä ja johtamisesta, henkilöstöhallinnon prosessien sekä järjestön suunnitteluprosessien kehittämisestä ja toimeenpanosta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, ammattitaitoa ja kokemusta vastaavista HR-tehtävistä. Toivomme sinun olevan priorisointitaitoinen ja tartut asioihin sekä edistät niitä määrätietoisesti. Osaat toimia johdonmukaisesti ja sinulla on tilannetajua. Saat tuloksia aikaan johtamalla muita, mutta olet myös valmis ryhtymään itse toimeen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestömaailman tuntemusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia merkityksellisessä työtehtävässä ja työyhteisössä, jossa voit tarttua uusiin haasteisiin, kehittää ja kehittyä ammatillisesti asiantuntijaympäristössä. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat puheenjohtaja Olli Luukkainen, p. 0500 652 872, olli.luukkainen@oaj.fi ja Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, p. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa ke 5.9.2018 ja to 13.9.2018 klo 8.30-10.

Lähetä OAJ:n hallitukselle osoitettu hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 16.9.2018 mennessä.