HALLINTO- JA HENKILÖSTÖJOHTAJA
Sotkamon kunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

***

Haemme uuteen virkaan kunnan johtoryhmään

Hallinto- ja henkilöstöjohtajaa

Hallinto- ja henkilöstöjohtaja toimii Sotkamon kunnan hallinnon toimialan johtajana. Hän johtaa ja kehittää kunnan yleis- ja henkilöstöhallintoa. Hänen keskeisiä tehtäviään ovat kunnan henkilöstöpolitiikka sekä kunnanhallituksen ja -valtuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät. Lisäksi hallinto- ja henkilöstöjohtaja johtaa kunnan tietohallintoa ja tietoturvapalveluita sekä toimii työnantajan edustajana henkilöstö- ja yhteistoiminta-asioissa. Hallinnon tiimi kuuluu myös hänen vastuullensa.

Hallinto- ja henkilöstöjohtajaksi valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa yhdistettynä riittävään kokemukseen. Lisäksi arvostamme kunta-alan lainsäädännön ja virkaehtosopimusten tuntemusta sekä kokemusta kunnallishallinnon tai muun julkishallinnon vaativista valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä toimia esimiehenä.

Meillä pääset mielenkiintoiseen tilanteeseen aloittaessasi uudessa virassa, jossa yhdistyvät hallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtäväkokonaisuudet. Pääset työskentelemään tiiviisti oman tiimisi lisäksi kunnanjohtoryhmän, kunnanhallituksen ja -valtuuston kanssa. Tehtävän hoitamiseen liittyy myös muita yhteistyöverkostoja ja kumppanuuksia. Olemme kunnassa kehitysmyönteisiä ja valmiita panostamaan osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Saat työskennellä osana innostavaa ja kannustavaa työyhteisöä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2021 klo 15.00. Myös mahdolliset kirjeitse toimitettavat hakemukset on oltava perillä kyseiseen määräaikaan mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot