(Poistunut julkaisusta)

Hallinto-/asiakaspalveluassistentti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen hallinto-/asiakaspalveluassistenttia.

Teet tärkeää työtä yrityksen keskipisteenä vastaten toimiston arjesta vaikuttaen työskentelyn päivittäiseen sujuvuuteen ja viihtyvyyteen. Moniosaajana hallitset hallinnolliset tukitoimet, yleiset toimistotehtävät ja asiakaspalvelun hoitaen ne ahkerasti ja huolellisesti

Tehtävä tarjoaa loistavat kasvumahdollisuudet kehittymisestä kiinnostuneelle, tavoitteelliselle henkilölle. Tarkoituksena on, että tietotasosi ja osaamisesi kasvaessa tehtävänkuvaasi voidaan laajentaa edelleen kattamaan myös laajemmin asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse sekä muiden sähköisten viestimien kautta. Tulevaisuudessa sinulta odotetaan halua edistää asiakkaiden taloudellista hyvinvointia.

Toivomme aiempaa työkokemusta vakuutus- tai pankkipalveluista. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, kykenevä itsenäiseen työntekoon ja omaat valmiuksia ja kyvykkyyttä uusien sovellusten käyttöön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 29.7.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Sopivat henkilöt otetaan haastatteluun heti ja esitellään eteenpäin pikaisesti, joten hae paikkaa pian.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.