(Poistunut julkaisusta)

Hallintajärjestelmien kehityspäällikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n tekniikan yksikköä.

Etsimme kehityspäällikköä hallintajärjestelmien osastolle Helsinkiin.

Tehtävässä vastaat sovituista hallintapalveluista ja järjestelmistä. Kehität palveluita, suunnittelet järjestelmien kehitystä ja toimit myös vastaavana tahona järjestelmätoimittajien ja sidosryhmien suuntiin. Vastaat myös käytettävyyden seurannasta ja raportoinnista sekä käyttäjien koulutuksesta ja olet myös vastuussa oman vastuualueesi hankinnoista ja budjetoinnista.

Toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n liiketoimintayksiköiden, tietohallinnon, tekniikan yksiköiden tuotantotiimien sekä ulkoisten järjestelmätoimittajien kanssa.

Millaisia henkilöitä etsimme? Odotamme tietoliikennetekniikan koulutusta (AMK-insinööri) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista sekä muutaman vuoden kokemusta teleympäristöstä. Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää mobiilin radioverkon sekä paikkatietojärjestelmien (GIS) ja aineistojen ymmärrystä. SAFe toimintamallin osaaminen ja sertifikaatti tukevat sinua tulevassa työympäristössäsi.

Sinulla on kokemusta teknisten dokumenttien ja raporttien tuottamisesta sekä tulkitsemisesta. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä sekä kykenet myös tarvittaessa esiintymään ja johtamaan puhetta.  

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.9.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Pasi Nikoskinen puh. 044 044 4227 tai pasi.nikoskinen@dna.fi, maanantaina 9.9. klo 13-15, keskiviikkona 11.9. klo 13-15 ja perjantaina 13.09.19 klo 13-15