(Poistunut julkaisusta)

Hallinnon kesätyöntekijä, varhaiskasvatus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatuksen ja oppimisen toimiala
Vantaan varhaiskasvatus/kehittämispalveluiden yksikkö

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 4.5.2020 - 30.6.2020


Etsimme joukkoomme kesätyöntekijää! Oletko sinä etsimämme opiskelija, joka olet kiinnostunut tulemaan kesätöihin varhaiskasvatuksen kehittämispalveluiden yksikköön?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen kesätyöntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Me varhaiskasvatuksessa työskentelevät arvostamme lasta ja perhettä. Vantaan varhaiskasvatus tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat toimintaamme.

Tarjoamme yhdelle alan opiskelijalle mahdollisuuden tulla kesällä 2020 tekemään 2 kuukaudeksi varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen liittyviä töitä kanssamme. Kesätyöntekijän tehtävänä on avustaa hallinnollisissa tehtävissä. Palkkaamme mielellämme alan opiskelijoita, mutta otamme haussa huomioon myös yli 16-vuotiaat, varhaiskasvatusalasta kiinnostuneet hakijat. Toivomme, että sinulle on kertynyt opinnoissa ja aikaisemmissa työtehtävissäsi monipuolisesti näyttöä taidoistasi.

Kesätyöntekijänä osallistut varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen suunnittelu-, arviointi-, ja valmistelutehtäviin. Ne sisältävät työskentelyä sekä yksin, että yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Työhösi liittyy myös arkistointiin liittyviä tehtäviä. Odotamme sinulta aktiivisuutta, myönteistä asennetta sekä työhön sitoutumista ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Jos sinulla on reipas työote, hyvät kirjalliset sekä tieto- ja viestintäteknologiset taidot, kiinnostusta ja alan koulutustakin, niin saatat olla etsimämme kesätyöntekijä! Tarjoamme sinulle oppimisen paikan, ammattilaisten tuen kehittymiselle ja monipuoliset työtehtävät.

Palkkaus 1300-1800 e/kk huomioiden opintojen valmius.

Ryhmähaastattelut pidetään maanantaina 2.3.2020 ja yksilöhaastattelut 16.3.2020. 


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö
Katjamaria Halme
p. 043 825 8522
katjamaria.halme(at)vantaa.fi

Tavoitettavissa 28.1.2020 klo 15.00-16.00 ja 11.2.2020 klo 15.00-16.00

Varhaiskasvatuksen asiantuntija
Elli Kiisto
p. 040 708 5430
elli.kiisto(at)vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.