Hallinnon ja markkinoinnin assistentti, Graniitti Services Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021
Etsimme kokoaikaista hallinnon ja markkinoinnin assistenttia Helsinkiin. Tämä tehtävä tarjoaa kovempaankin kunnianhimoon sopivia uramahdollisuuksia kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä! Osana Graniitti Services Oy:ta pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, osana kokenutta huippu konsulttitiimiä ja työntekijöistään huolehtivaa yhteisöä. Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset hallintoon ja markkinointiin liittyvät tehtävät. Toivomme hakijalta kaupallisen koulutustaustan lisäksi hieman kokemusta markkinoinnin parista. Kuulostaako sopivalta? Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet markkinoinnissa ja hallinnollisten tehtävien parissa, sekä myynnin tukena. Tuotat tiimiläisiltä kerätyn tiedon perusteella sisältöä niin uutiskirjeisiin, verkkosivuille kuin LinkedIniin. Lisäksi pääset järjestämään yrityksen omien tapahtumien lisäksi myös erilaisia asiakastilaisuuksia.

Hallinnollisten tehtävien osalta hoidat esimerkiksi asiakaslaskutusta. Lisäksi hoidat mm.rekrytointeihin liittyviä hallinnollisia järjestelyjä, laitetilauksia ja tuntikirjausten hallinnointia. Pääset avustamaan konsulttien työskentelyä toimeksiannoissa Suomen merkittävimmissä yrityksissä. Graniitti Services Oy:n asiakasportfolio onkin kattava ja mielenkiintoinen, mikä osaltaan takaa osaamisesi takuuvarmaa kehitystä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisia urakehitysmahdollisuuksia
* Lämpimän työyhteisön, joissa työntekijöistä välitetään ja huolehditaan aidosti
* Työtehtävän tasaisesti kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Myynnin tukitehtävät
* Sisällöntuotanto esim. uutiskirjeisiin, verkkosivuille ja LinkedIniin
* Datan keruu ja raportointi markkinointiin liittyen
* Erilaiset laskutukseen liittyvät tehtävät
* Rekrytointeihin liittyvät hallinnolliset tehtävät (esim. puhelinasiat, laitetilaukset)
* Yrityksen omien virkistystilaisuuksien ja asiakastapahtumien järjestelyt

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen korkeakoulutausta
* Aiempaa kokemusta markkinoinnista joko opintojen tai työn kautta
* Aiempaa asiakaspalvelukokemusta
* Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
* Erinomaiset esiintymistaidot, rohkeus olla esillä ja tarttua työhön
* Kyky viedä asiat maaliin


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen myynnistä tai kansainvälisistä ympäristöistä, sekä ruotsin kielitaidon.

Työntekijänä olet:


* Proaktiivinen
* Palveluhenkinen
* Liiketoimintalähtöinen
* Rohkea
* Tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Toukokuussa 2021
* Kesto: 12 kk (tavoitteena rekrytoituminen)
* Sijainti: Huopalahdentie 24, 00350 Helsinki. Toivomme sinun työskentelevän perehdytysjakson ajan toimistolla, myöhemmin myös etätyömahdollisuus.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Graniitti Services Oy on täynnä kivenkovia ammattilaisia, hanke- ja projektijohtamista, ketteriä rooleja, laadunvarmistusta, liiketoiminta- ja palvelumuotoilua sekä muutoksen mahdollistajia.

Haemme jokaiseen tarpeeseen sopivinta henkilöä tai tiimiä. Olemme paras työpaikka meille. Ammattiylpeys ja arvostus ovat sillä tasolla, että Graniittilaiset voivat aina suositella yritystä ja jokaista kollegaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449277
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki