(Poistunut julkaisusta)

Hallinnon assistentti
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme iloiseen joukkoomme vahvistukseksi määräaikaista

HALLINNON ASSISTENTTIA

Oletko kaupan alasta kiinnostunut, kielitaitoinen organisaattori? Loistatko hyvillä yhteistyötaidoilla? Hienoa, saatat olla uusi hallinnon assistenttimme!

Tuote- ja toimittajatiedot -tiimin hallinnon assistenttina vastaat muun muassa toimittaja- ja tietojärjestelmän ylläpidosta, ostosopimusten käsittelystä sekä sisäisten valikoiman hallintaan liittyvien tiedotteiden ja raporttien valmistelusta. Tehtäviisi kuuluu myös tiivis yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa sekä hallinnon yleiset toimistotyöt ja eri projekteissa tukeminen.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, jonka arvioitu kesto on elokuun 2020 loppuun. Työn aloittamisajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa.

Odotamme paljon…

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – olet opiskellut esimerkiksi kieliä tai kaupallista alaa
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää saksan kielen taitoa – näiden kolmen kielen taitajana olisit meille todellinen aarre
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi
  • Hyviä tietojenkäsittelytaitoja – erityisesti Excel-taidot ovat eduksesi
  • Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti – ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi

…tarjoamme enemmän!

  • Mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
  • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
  • Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen
  • Mukavat, modernit työtilat – ajatus lentää, kun on avaraa ja valoisaa
  • Kasvavan yrityksen uramahdollisuudet – 70% toimihenkilöistämme on edennyt urallaan

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 21.10.2019 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerrothan hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Tuote- ja toimittajatiedot päällikkö Hanna Partanen (puh. 09 2345 6589) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 11.10. klo 11–12.

***

Ruokakauppaa rennolla otteella

Lidl: pieni sana, suuri yritys. Englannin sanaa little muistuttavasta nimestämme huolimatta olemme yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja merkittävä työllistäjä Suomessa. Kotimaassa olemme tehneet itsemme tunnetuksi mullistamalla ruokakaupan edullisilla hinnoilla. Palava halumme on tarjota asiakkaillemme paras hinta-laatusuhde ja ostokokemus.

Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Meille on myönnetty arvostettu Top Employer -sertifikaatti tunnustuksena erinomaisesta työnantajuudestamme Suomessa. Olemme yhdessä onnistuneet luomaan mutkattoman ja motivoivan työilmapiirin, jossa on hyvä olla. Tutustu meihin paremmin: http://tyopaikat.lidl.fi