(Poistunut julkaisusta)

Hallinnon assistentti
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme hallinnon assistenttia asiakkaallemme Kuopioon

Päätehtäviisi kuuluvat mm. myyntiä avustavat hallintotyöt, asiakkaiden ja vieraiden vastaanotto, puhelinvaihteen hoito, kokousjärjestelyt, tilausten teko sekä kommunikointi eri sidosryhmien väillä. Vastaat myös postituksesta, kopioinnista sekä muista avustavista tehtävistä tarpeen mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asianmukainen koulutustausta ja jo jonkin verran kokemusta toimistotyöstä, esimerkiksi työharjoittelun kautta. Olet palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla on joustava asenne työtehtävien suhteen ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin. Työotteesi on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja työskentelet menestyksekkäästi myös paineen alla kiireessä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (MS Office, MS Outlook, MS Dynamics AX). Yritys on kansainvälinen, joten kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi (suullinen ja kirjallinen), muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja työpaikan. Työ on kokopäiväinen ja työaika on klo 8:00–16:00. Työsuhde on määräaikainen, mutta on mahdollista, että tehtävässä menestynyt työntekijä siirtyy asiakasyrityksen palvelukseen vuokratyösuhteen päätyttyä. Ensimmäinen työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Jos tunnistit yllä olevasta itsesi, haethan tehtävään heti täyttämällä hakemuksen Baronan sivujen kautta osoitteessa www.barona.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si sekä palkkatoivomuksesi.