(Poistunut julkaisusta)

Hallinnon assistentti / toimistosihteeri / SeaKing Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019


SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella cateringjärjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä, mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki alan merkittävimmät telakat ja varustamot. Meillä on vahva, usean vuoden tilauskanta.  Lisää tietoja yrityksestämme löydät osoitteessa www.seaking.net.

Haemme nyt joukkoomme sinua
oma-aloitteinen ja positiivinen

Hallinnon assistentti / toimistosihteeri

Tehtäviisi kuuluu moninaiset toimistotehtävät sekä avustavat taloushallinnon tehtävät kuten osto- ja myyntilaskut.

Olet työssäsi käyttänyt tietojärjestelmiä ja osaat Excelin käytön. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvä englannin kielen taito. Eduksesi on muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta huomioimme myös valmistusvaiheessa olevat hakijat. Olet ulospäinsuuntautunut, palveluhenkinen ja pidät monipuolisesta työstä. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja pystyt hoitamaan useita tehtäviä rinnakkain.

Työyhteisössämme viihdytään pitkään ja nuorekkaassa työyhteisössämme pääset kehittymään monipuolisten tehtävien parissa. Joustavien työaikojen sekä hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työyhteisön hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa SeaKing Oy:n toimitusjohtaja Pentti Aalto, puh. 09 3508 8470 ja MPS:n konsultit Johanna Leskinen to 24.10. klo 9–11 puh. 020 746 9406 ja muina aikoina myös Esa Komonen 020 746 9410. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 3.11.2019 mennessä.