(Poistunut julkaisusta)

Hallinnon asiantuntija
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Sp-Rahastoyhtiö Oy on Säästöpankkien omistama kotimainen sijoitusrahasto- ja varainhoitoyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille kilpailukykyisiä rahastoja ja varainhoitopalveluja asiakkaan tarpeet huomioiden. Sp-Rahastoyhtiö on osa Säästöpankkikeskusta. Säästöpankkikeskuksen Varallisuudenhoidon palvelut -liiketoiminta-alue etsii hallinnon asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään rahastojen ja varainhoidon back office -tehtävien pariin. 

Tehtävän pääroolina on rahastojen ja varainhoidon back office tehtävät. Kuulut asiantuntijatiimiin, joka huolehtii mm. rahastojen päivittäisestä arvonlaskennasta, arvopaperikauppojen selvityksestä ja rahaliikenteestä, rahastotoimeksiantojen ja yhtiötapahtumien toteuttamisesta sekä likviditeetin hallinnasta. Lisäksi tiimin tehtäviin kuuluu raportointia ja erilaisia kehitystehtäviä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä ja osaamista rahoitusmarkkinoista sekä erilaisista sijoitusinstrumenteista. Sinulla on kiinnostusta finanssialaa kohtaan sekä asennetta ja tahtoa menestyä! Ymmärrät oman asenteesi merkityksen yhteiseen menestykseen. Olet nopea oppimaan ja otat uudet järjestelmät haltuusi käden käänteessä. Olet tarkka, huolellinen ja arvostat myös tehtävään kuuluvia päivittäisiä rutiineja.

Odotamme sinulta paineensietokykyä ja joustavaa otetta työhösi, koska tehtävien aikasidonnaisuus korostuu vastuualueellasi. Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus on esimerkiksi tradenomin tutkinto. Tehtävässä pääset myös hyödyntämään englannin kielen taitoasi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden energisen osaavassa työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Bonuksena sinua odottavat erinomaiset työsuhde-edut. Sähköinen työpöytäsi sijaitsee Vallilan Wallstreetillä.

Hae meille täyttämällä hakulomake 2.2.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä saat Back Office päällikkö Niina Whitesidelta numerosta 010 436 6535 21.1 klo 10-11, 24.1 klo 9-10 ja 29.1 klo 10-11. Tehtävä on määräaikainen, kestoltaan noin vuoden verran. 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana: http://bit.ly/tyontekijakokemus 

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.