(Poistunut julkaisusta)

Hallinnollinen työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme Vantaalle Ympäristöpalveluihin aidolla tekemisen meiningillä sekä toimeen tarttuvalla asenteella varustettua 

HALLINNOLLISTA TYÖNJOHTAJAA 

monipuolisten työtehtävien hoitoon. Tehtäviisi kuuluvat toimistolla pääasiallisesti työnjohdon hallinnolliset työtehtävät mm. palkkojen-, bonusten ja palkkavarausten tallennus ja tarkistus, reklamaatioiden ja ostolaskujen käsittely, tuotannon sisäisten tehtävien käsittely ja selvitystyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu työvuorolistojen ja lomasuunnitelmien sekä koulutusten ja erilaisten materiaalien tuottaminen sekä tietojen ylläpito eri järjestelmissä. Työtä tehdään arkisin päivätyönä. 

Toivomme hakijalta teknillisen- tai kaupallisen alan tutkintoa ja näyttöä vastaavankaltaisesta työnjohdollisesta tehtävästä. Tehtävässä tarvitaan aktiivista otetta tarttua toimeen sekä innostumiskykyä myös rutiininomaisista työtehtävistä. Tehtävässä työskennellään niin MS Office- kuin useamman eri L&T:n tietojärjestelmän kanssa ja nopea järjestelmien hahmottaminen onkin erittäin tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta. Työtehtävien joukossa saattaa törmätä myös erilaisiin haasteisiin, joista tulee selviytyä tuotantolähtöisellä ajattelulla asiakaspalveluasennetta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän osana muuta työnjohtotiimiä, jossa pääset näkemään työsi tulokset käytännössä. Perehdytämme sinut tehtävään sekä tarjoamme työyhteisön tukea työtehtävien maaliin saattamiseen.

Ole nopea ja hae työpaikkaa 24.12.2018 mennessä. Huomaa, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Lisätietoja työtehtävästä 20.11 ja 11.12  klo 12-13 antaa tuotantopäällikkö Ville Hokkanen p. 050 385 6595.